Κυριακή, 03 Ιούνιος 2018 12:51

ΤΣΙΚΙΝΗΣ: “Μπορεί να επιστρέψει η Αναγέννηση”

Γράφτηκε από τον

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Σπύρος Τσίκινης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Παραλίας, η οποία ήταν ήδη σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και η παραμονή φαινόταν πολύ δύσκολη υπόθεση.

Ο έμπειρος τεχνικός κάθισε στον πάγκο της Αναγέννησης μέχρι το ματς με τον Ολυμπιακό την 25η αγωνιστική και στην συνέχεια αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, ενώ συμφώνησε με την διοίκηση πως η συνεργασία τους δεν θα συνεχιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Αναγέννηση τελικά έχασε τη μάχη της παραμονής με τον Σπύρο Τσίκινη να σχολιάζει: “Εγινε μια προσπάθεια από τα παιδιά σε μια δύσκολη σεζόν για την Αναγέννηση. Οταν η ομάδα είχε βαθμολογικά ελπίδες για παραμονή, υπήρξαν κάποια άτυχα παιχνίδια που χάθηκαν στις λεπτομέρειες. Εγώ για προσωπικούς λόγους δεν ακολούθησα την ομάδα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ενώ δεν θα είμαι εκεί ούτε τη νέα χρονιά. Ωστόσο εύχομαι στην ιστορική Αναγέννηση να έχει μια καλή σεζόν και είναι βέβαιο ότι μπορεί να επιστρέψει στην Α’ τοπική”.

“Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων...”

Ο Σπύρος Τσίκινης, που στο παρελθόν έχει κατακτήσει τον τίτλο στην Α’ τοπική με τρεις διαφορετικές ομάδες (Πάμισο, Απόλλωνα Πεταλιδίου, Εθνικό Μελιγαλά), χαρακτηρίζει το πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, την Α’ τοπική που ολοκληρώθηκε τον περασμένο μήνα.

“Το φετινό πρωτάθλημα είχε κάποιες καλές ομάδες που ξεχώρισαν γρήγορα. Από εκεί και πέρα όμως θεωρώ ότι συνολικά ήταν πεσμένη η ποιότητα. Αρκετές ομάδες αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα. Υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων, κάτι που φαινόταν από τα πολύ μεγάλα σκορ που βλέπαμε σε πολλά παιχνίδια”.