Πέμπτη, 07 Ιούνιος 2018 12:11

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ξεκίνησαν επαφές για ανανεώσεις και μεταγραφές

Γράφτηκε από τον

 

Μετά την πρόσληψη του Γιάννη Χριστόπουλου στην τεχνική ηγεσία, στην “Μαύρη Θύελλα” έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν σε όλα τα επίπεδα την Καλαμάτα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι έχει αναλάβει ο νέος τεχνικός της τοπικής μας ομάδας, ο οποίος είναι και αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ για τη νέα χρονιά. Ο Μεσσήνιος τεχνικός έχει αρχίσει ήδη επαφές τόσο με τους παίκτες της περσινής ομάδας όσο και με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αποκτηθούν από την Καλαμάτα. Επαφές που βρίσκονται ωστόσο στο πρώτο στάδιο, καθώς δεν υπάρχουν ακόμη συμφωνίες για ανανεώσεις και μεταγραφές. Ωστόσο την επόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να έχουμε τις πρώτες ανανεώσεις και ενδεχομένως τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Οργάνωση και γηπεδικό

Παράλληλα με την προσπάθεια στελέχωσης του ρόστερ, στην Καλαμάτα γίνεται προσπάθεια οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα, την ακαδημία, το εμπορικό κομμάτι και την εύρεση χορηγών ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ούτε το γηπεδικό. Οι “μελανόλευκοι” δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα μείνουν στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (οπότε θα χρειαστεί νέα συμφωνία με τον Μεσσηνιακό) ή αν θα μετακομίσουν στο Δημοτικό Στάδιο για τα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Οσον αφορά το προπονητήριο στα Παλιάμπελα, στόχος είναι να ξεκινήσει εκεί η προετοιμασία στα τέλη του Ιουλίου, αν και το γήπεδο χρειάζεται κάποιες παρεμβάσεις ακόμη για να είναι σε θέση να φιλοξενήσει την ομάδα. Προς το παρών λοιπόν στην Καλαμάτα προσπαθούν να οργανώσουν την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις στο μεταγραφικό και το γηπεδικό...