Παρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2013 19:15

Ασύλληπτο αυτό που κάνει η Ανδρούσα...

Γράφτηκε από τον

Ασύλληπτο είναι αυτό που κάνει μέχρι στιγμής η Ανδρούσα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής…

Η ομάδα του Κώστα Καλογερόπουλου ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία μετά από δύο και πλέον δεκαετίες και.. έπεσε στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών,
με πολλές ομάδες προερχόμενες από τη Δ' εθνική.
Εν αντιθέσει με όλες σχεδόν τις άλλες ομάδες προτίμησε να μην πάρει πολλούς και πρωτοκλασάτους παίκτες, αλλά να πορευτεί στο πρωτάθλημα με το περσινό ρόστερ, στηρίζοντας δηλαδή τους ντόπιους παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό πως στη μεγάλη νίκη επί του Εθνικού Μελιγαλά μόνο ο Κρεμμύδας και ο Γάλλος (μπήκε αλλαγή) ήρθαν στη νεοφώτιστη ομάδα το καλοκαίρι. Ολοι οι άλλοι παίκτες που έπαιξαν ήταν αυτοί που ανέβασαν πέρυσι την Ανδρούσα στην πρώτη κατηγορία και πήραν δικαιωματικά την ευκαιρία τους από τη διοίκηση.
Η Ανδρούσα μετά από 12 αγωνιστικές φιγουράρει στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 18 βαθμούς και απέχοντας οκτώ από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Πρόκειται για άθλο αν συνυπολογίσουμε το πόσο ανταγωνιστικό είναι φέτος το πρωτάθλημα και πόσο ενισχυμένες είναι (πάντα σε θεωρητικό επίπεδο) όλες οι ομάδες. Το καλοκαίρι οι περισσότεροι πίστευαν (και εμένα συμπεριλαμβανομένου) πως η ομάδα του Κώστα Καλογερόπουλου είναι από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό.
Μέχρι τώρα η Ανδρούσα μας διαψεύδει και μπράβο της, παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο.