Πέμπτη, 07 Ιούνιος 2018 12:54

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τη Δευτέρα το πρώτο ραντεβού για νέα διοίκηση

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τη Δευτέρα το πρώτο ραντεβού για νέα διοίκηση

 

Ο Πάμισος πήρε φέτος το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία και κατ’ επέκταση την άνοδο μετά από 13 χρόνια στη Γ’ εθνική, ενώ έφθασε και στον τελικό του κυπέλλου.

Με δύο λέξεις: πετυχημένη σεζόν. Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην επόμενη μέρα, μιας και η θητεία της διοίκησης Ντούλη ολοκληρώθηκε. Γι’ αυτό και έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση με σκοπό την εκλογή νέου συμβουλίου, που θα οδηγήσει τους “πράσινους” τη νέα περίοδο. Το ραντεβού για την πρώτη γ.σ. έχει οριστεί για τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο “Μεσσήνη”. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Πριν από τις αρχαιρεσίες θα γίνει μεταξύ άλλων ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της σεζόν.

Στη συνέλευση θα φανεί αν υπάρχει ενδιαφέρον από νέους παράγοντες να βοηθήσουν τους πρωταθλητές Μεσσηνίας, αλλά και ποια από τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης, θα συνεχίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος Γιώργος Ντούλης είναι διατεθειμένος να παραμείνει στο συμβούλιο, αλλά θέλει σίγουρα βοήθεια και από άλλα άτομα, μιας και οι απαιτήσεις είναι περισσότερες. Η εγγραφή νέων μελών είναι ένα από τα στοιχήματα που έχει βάλει η διοίκηση του Παμίσου, ώστε να μπορεί να σηκώνει το οικονομικό βάρος και η ομάδα να δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο.