Πέμπτη, 07 Ιούνιος 2018 13:13

Σούπερ καπ στη Μεσσηνία τον Αύγουστο!

Γράφτηκε από τον
Σούπερ καπ στη Μεσσηνία τον Αύγουστο!

Μέσα στον Ιούνιο θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση νέου τάπητα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, με χρήματα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 350.300 ευρώ και σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ενωσης το γήπεδο θα είναι έτοιμο στην έναρξη της νέας σεζόν. Μια σεζόν που θα ξεκινήσει με ξεχωριστό τρόπο, μιας και θα γίνει αγώνας Σούπερ Καπ, μεταξύ του πρωταθλητή της Α’ τοπικής και του κυπελλούχου Μεσσηνίας. Ο Πάμισος δηλαδή που κατέκτησε τον τίτλο, θα παίξει με τη “Μαύρη Θύελλα”, η οποία πήρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο, νικώντας μάλιστα στον τελικό τον Πάμισο. Το εν λόγω παιχνίδι που θα αποτελέσει γιορτή για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, θα διεξαχθεί τον Αύγουστο. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό, αλλά και για άλλα ζητήματα της Ενωσης θα γίνουν γνωστές στην συνέντευξη Τύπου του Βασίλη Σπηλιώτη.

Αύριο η συνέντευξη Σπηλιώτη

Ο νέος πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας θα δώσει αύριο Παρασκευή, την πρώτη συνέντευξη Τύπου μετά την εκλογή του, στις 3.30 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΣΜ. Ο κ. Σπηλιώτης θα κάνει τον απολογισμό της μέχρι τώρα θητείας της διοίκησης και θα αναφερθεί στις σκέψεις που υπάρχουν για την επόμενη σεζόν. Ακόμα θα μιλήσει για θέματα που αφορούν στην λειτουργία της Ενωσης και σύμφωνα με πληροφορίες, θα απαντήσει και στα όσα κατά καιρούς υποστηρίζει η παράταξη Βασιλόπουλου.