Πέμπτη, 07 Ιούνιος 2018 17:45

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Αισιοδοξία για το γήπεδο, συνεχίζει ο Πουλής

Γράφτηκε από τον

Μετά από ένα χρόνο η Α.Ε. Αβίας επιστρέφει στην Α’ τοπική, καθώς τερμάτισε στη 2η θέση της Α1 τοπικής και τσέκαρε το εισιτήριο της ανόδου, μαζί με την πρωταθλήτρια Α.Ε. Μάνης και τον τρίτο Ολυμπιακό Ανάληψης.

Η ομάδα του Κάμπου έδωσε μάλιστα και φέτος όλα τα ματς εκτός έδρας, μιας και αγωνιζόταν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Το γήπεδο του Κάμπου δεν διαθέτει πλαστικό ή φυσικό τάπητα και έτσι αναγκάζεται να προπονείται και να παίζει πολλά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της. Το γηπεδικό πρόβλημα πάντως φαίνεται ότι θα λυθεί. Τα γραφειοκρατικά ζητήματα που καθυστέρησαν το έργο ξεπερνιούνται και εντός των ημερών θα δοθεί το έργο σε νέα ανάδοχο εταιρεία, που θα τρέξει τις εργασίες για να... πρασινίσει ο αγωνιστικός χώρος. Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, το γήπεδο του Κάμπου θα είναι έτοιμο στο τέλος του 2018. Μέχρι τότε βέβαια οι ομάδες της περιοχής θα συνεχίσουν να κάνουν προπονήσεις και να δίνουν τους επίσημους αγώνες σε γήπεδα της Καλαμάτας. Στην Α.Ε. Αβίας έχουν αποφασίσει να μη δηλώσουν ως έδρα τον Κορδία και ψάχνουν για άλλο γήπεδο. Ορισμένες προπονήσεις βέβαια θα γίνονται στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο.

Για 11η σεζόν ο Πουλής

Για την 11η σεζόν στον πάγκο της Α.Ε. Αβίας ετοιμάζεται ο Διονύσης Πουλής.'

Ο ικανός τεχνικός έχει δώσει ήδη τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου. Επίσης θα παραμείνει και ο βασικός κορμός των παικτών, μιας και οι περισσότεροι παίκτες είναι από τον Κάμπο και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα και στην Α’ τοπική. Ως εκ τούτου θα γίνουν επιλεγμένες ποιοτικές προσθήκες, προκειμένου η Αβία να είναι ανταγωνιστική στη σαφώς πιο δύσκολη κατηγορία. Συγκεκριμένα θα αποκτηθεί ένας παίκτης για κάθε γραμμή.