Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2018 13:58

Εβγαλε διοίκηση η Ανδρούσα

Γράφτηκε από τον

 

Νέα διοίκηση έχει από την Τετάρτη το βράδυ η Ανδρούσα, καθώς στα γραφεία του συλλόγου έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Πριν από τις αρχαιρεσίες, ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης έκανε τον απολογισμό της σεζόν, ενώ συζητήθηκαν και οι στόχοι για τη νέα σεζόν.

Στο συμβούλιο της Ανδρούσας μετέχουν οι: Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος, Στασινός Γκούνης, Κώστας Θεοδωρακάκης, Παναγιώτης Θεοχάρης, Κώστας Καλογερόπουλος, Βασίλης Καπράλος, Στάθης Κοντόπουλος. Θοδωρής Κοντόπουλος, Γιώργος Κοτσογλανίδης, Ευγενία Κουτσοσταθοπούλου, Δημήτρης Λαμπρόπουλος, Κώστας Μακρής, Χαράλαμπος Μακρής, Αναστάσιος Μαραγκούλιας, Γιώργος Μπιλάλης, Κώστας Μπιλάλης, Γιώργος Παγάνης, Γιώργος Παναγόπουλος, Γιώργος Πετρουλάκης, Κωνσταντίνος Δημ. Σταθόπουλος, Γιώργος Χονδρός και Νίκος Χονδρός.

Το νέο συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε Σώμα στην επόμενη συνεδρίαση. Στη προχθεσινή συνέλευση συγκροτήθηκε επιτροπή σχεδιασμού, η οποία εξουσιοδοτήθηκε από όλα τα μέλη για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Ως εκ τούτου ξεκινά πλέον στην Ανδρούσα ο σχεδιασμός για το επόμενο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και προτεραιότητα έχουν το θέμα του προπονητή και των ανανεώσεων.

Θυμίζουμε ότι η Ανδρούσα με το Νίκο Γεωργακλή στον πάγκο έκανε εξαιρετική πορεία, τερματίζοντας στην 4η θέση με 55 βαθμούς, που μεταφράζονται σε 17 νίκες, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες.