Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2018 16:09

ΟΜΟΝΟΙΑ: Με Πάντο Τζανετάκο στο... τιμόνι και Δημάκη ξανά στον πάγκο

Γράφτηκε από τον

 

Η Ομόνοια γύρισε την Τετάρτη διοικητική σελίδα και εξέλεξε νέο συμβούλιο, που θα έχει διάρκεια δύο χρόνων.

Επικεφαλής τέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά ο Πάντος Τζανετάκος είναι αυτός που θα κινεί εξωδιοικητικά τα νήματα. Ο παλαίμαχος πλέον παίκτης της Ομόνοιας αποφάσισε να βοηθήσει από άλλο πόστο και οικονομικά την ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα και θα έχει την ευθύνη για όλα τα τμήματα της ομάδας.

Δημιουργεί και δεύτερη ομάδα

Στο προχθεσινό συμβούλιο αποφασίστηκε επίσης η ανανέωση της συνεργασίας με τον Σωτήρη Δημάκη, καθώς η δημιουργία δεύτερης ομάδας, που θα λάβει μέρος στη Γ’ τοπική με το όνομα Ακαδημία Ομόνοιας.

Αναλυτικά το νέο συμβούλιο του καλαματιανού συλλόγου έχει ως εξής: Βαγγέλης Μαρινάκης (πρόεδρος), Θοδωρής Τζανετάκος (αντιπρόεδρος), Αποστόλης Γεωργακόπουλος (γραμματέας), Αργύρης Κωστόπουλος (ταμίας), Νώντας Καστριτσέας (α’ γενικός αρχηγός), Αρης Καλογερόπουλος (β’ γενικός αρχηγός), Γιάννης Κάστανος, Σταύρος Πόταρης και Παναγιώτης Χουντάλος (μέλη). Οι δύο πρώτοι θα είναι υπεύθυνοι και των ακαδημιών. Τα νέα πρόσωπα είναι οι Αποστόλης Γεωργακόπουλος, Νώντας Καστριτσέας, Γιάννης Κάστανος και Σταύρος Πόταρης.

Με τον ίδιο προπονητή

Ο Σωτήρης Δημάκης οδήγησε πέρυσι την Ομόνοια στην επιστροφή της στην Α’ τοπική και φέτος στην άνετη παραμονή. Οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες από τη συνεργασία και έτσι αποφασίστηκε να συνεχίσουν μαζί για 3η χρονιά.

Το ζητούμενο είναι μια καλή πορεία, με μικρότερο μπάζτετ φέτος και η προώθηση των μικρών σε ηλικία παικτών. Γι’ αυτό και θα δημιουργηθεί και δεύτερη ομάδα, η Ακαδημία Ομόνοιας, η οποία θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής. Ετσι οι μικροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν παιχνίδια και εμπειρίες. Από εκεί και πέρα, μετά την αποχώρηση του Παυλάκη, η Ομόνοια έχει ξεκινήσει επαφές για γυμναστή, ενώ ενδέχεται να προστεθεί ένα ακόμα άτομα, που θα είναι συνεργάτης του Βασίλη Παναγιωτόπουλου στα τμήματα υποδομής.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στις σκέψεις των ανθρώπων της Ομόνοιας είναι και η τοποθέτηση σκέπαστρου στις κερκίδες του γηπέδου “Γ. Λουκαρέας”, για το οποίο θα βοηθήσει (όσον αφορά τα υλικά) και ο δήμος.