Σάββατο, 21 Δεκέμβριος 2013 14:24

Για το τρίτο διπλό στην Αμαλιάδα ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Να κατακτήσει το τρίτο του διπλό στο πρωτάθλημα και να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία θέλει ο Μεσσηνιακός που αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή (3 μ.μ.) τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο εκτός έδρας.

Οι "πράσινοι" δούλεψαν αρκετά στο διάστημα της διακοπής και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις τρεις σερί νίκες θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να προσθέσουν τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Η καλαματιανή ομάδα παίζει με την ουραγό της βαθμολογίας, όμως άπαντες συμφωνούν πως σε καμία περίπτωση το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Χαρακτηριστικά του κλίματος είναι τα λόγια του προπονητή Δημήτρη Τσάκωνα: "Παίζουμε με μια ομάδα που είναι χαμηλά στη βαθμολογία και θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να ανέβει.
Οι διαφορές στον όμιλο δεν είναι μεγάλες, κάτι που φάνηκε πριν από λίγο καιρό όταν ο Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο κέρδισε την Ερμιονίδα. Εμείς θα παλέψουμε όπως σε όλα τα ματς για τη νίκη.
Αν ο Μεσσηνιακός είναι σοβαρός και πειθαρχημένος πιστεύω πως δεν θα έχει πρόβλημα".

Τα πλάνα για
την 11αδα

Στο αγωνιστικό κομμάτι χθες η προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος και σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία με ένα χαλάρωμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Τα προβλήματα είναι τρία, με τον τιμωρημένο Κυριακόπουλο και τους τραυματίες Σπανό και Κουκούτση. Ο τελευταίος μάλιστα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο μηνίσκο την προσεχή Δευτέρα, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για ένα με ενάμιση μήνα.
Σε ότι αφορά την 11αδα που θα παρατάξει ο Τσάκωνας στο αυριανό ματς, κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ένας εκ των Κόκκαλη ή Ζησιμάτου, με τον πρώτο να έχει ένα προβάδισμα.
Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Νινιός, Μπιμπίρης, Μπαστακός (Κουρεντζής), Δασκαλάκης. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Αργυρόπουλος και Μπεγέτης, δεξιά στη μεσαία γραμμή θα κινείται ο Χελάς, αριστερά ο Ταχματζίδης και ο Τσουλάκος θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Βιτάλι.
Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Τζουανόπουλος (Αχαϊας), με βοηθούς τους Σπανό και Μεσσήνη από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής θα είναι ο Ντούλης (Κορινθίας).