Σάββατο, 09 Ιούνιος 2018 13:55

ΔΩΡΙΟ: Φιλικό διαζύγιο με Σωτήρη Μπουραντώνη

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΟ: Φιλικό διαζύγιο με Σωτήρη Μπουραντώνη

Με νέο προπονητή θα πορευτεί το Δώριο στο επόμενο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον Σωτήρη Μπουραντώνη.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από δύο χρόνια, μιας και δεν υπήρχε ταύτιση απόψεων. Η διοίκηση του Δωρίου ευχαριστεί τον ικανό τεχνικό για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια, ενώ και ο Σ. Μπουραντώνης μιλά με τα καλύτερα λόγια για την πρώην πλέον ομάδα του. Οσον αφορά τον αντικαταστάτη του, θα γίνει γνωστός την προσεχή εβδομάδα ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός για το πρωτάθλημα.

Τι έγραψε ο Μπουραντώνης

Ο Σωτήρης Μπουραντώνης μέσω Facebook ευχαριστεί όλους τους ποδοσφαιριστές του Δωρίου, με τους οποίους συνεργάστηκε τα δύο χρόνια. Τους ευχαριστεί διότι όπως λέει: “Κατέθεσαν σώμα, πνεύμα, ψυχή, αλλά κυρίως το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει! Θα ήθελα να γνωρίζουν πως έκανα το καλύτερο δυνατό και πως κατέθεσα τον καλύτερο μου εαυτό για να βελτιώσω και την τεχνικό - τακτικη κατάσταση τους αλλά κυρίως για να μπορέσουν μέσα από μένα να πετύχουν την αυτοβελτίωση τους δοκιμάζοντας ο καθένας ξεχωριστά τις δυνατότητες και τα όρια του!

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ. του Α.Ο. Δωρίου για την πρόταση που μου έγινε, να συνεχίσω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην συγκεκριμένη ομάδα (παρόλο βέβαια που δεν κατέστη δυνατή η συμφωνία (καθώς υπήρξε ασυμφωνία σχετικά με τους στόχους που ήθελε να θέσει η ομάδα).

Ειλικρινά, ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπο μου όλο αυτό το καιρό, και με άφησαν να ηγούμαι ελεύθερα αυτή τη μεγάλη ομάδα, η οποία αδικείται με το να βρίσκεται σε μια κατηγορία η οποία δεν της αρμόζει (Α1). Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που μέσα από αυτή την συνεργασία μπόρεσα να γνωρίσω υπέροχους και άξιους ανθρώπους, όπως ο πρόεδρος Θεμιστοκλής Δήμας, Γεώργιος Αλεξάκης, Γιάννης Λόντος, Αρης Ηλιόπουλος, Κανελλόπουλος Κώστας, Γκρίτζαλης Κώστας, Θεοχάρης Περης, το βοηθό μου άλλα και προπονητή τερματοφυλάκων για την προσφορά του Μιχάλη Νικητόπουλο αλλά και τον έφορο υλικού Χρήστο Κουλόλι. Ευχαριστώ επίσης τα ταλεντάκια (παιδικό-προπαιδικό) του Α.Ο. Δωρίου για την ευχάριστη και όμορφη ανάμνηση που μου δημιούργησαν τα τελευταία 2 χρόνια. Αλλο ένα ευχαριστώ θέλω να πω στην Αντζυ Γκιάτα που ήταν πάντα δίπλα μας και απομνημόνευε όλες τις όμορφες στιγμές μας μέσω των φωτογραφιών. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της ανοδικά και να βρεθεί στην θέση όπου της αρμόζει, η οποία δεν είναι άλλη από την Α τοπική”.