Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 18:15

Γι' αυτό η Αρσεναλ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον Παπασταθόπουλο

Γράφτηκε από τον

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει συμφωνήσει με την Άρσεναλ, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Το "kicker" αποκάλυψε το λόγο που οι "κανονιέρηδες" θα περιμένουν μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Άρσεναλ. Ο διεθνής Μεσσήνιος αμυντικός θα είναι στους "κανονιέρηδες" για τα επόμενα τρία χρόνια και το ρεπορτάζ κάνει λόγο για συνολικές απολαβές 19.000.000 ευρώ.

Για ποιο λόγο όμως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως από την Άρσεναλ; Το γερμανικό "kicker" αποκαλύπτει το λόγο, για τον οποίο οι Λονδρέζοι θα κάνουν υπομονή μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, όταν και θα γνωστοποιήσουν το deal με τον 30χρονο αμυντικό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, η Ντόρτμουντ έχει ζητήσει από την Άρσεναλ να περιμένει ως τότε για θέμα που έχει να κάνει με τον ισολογισμό του κλαμπ και τις συναλλαγές της για το τρέχον οικονομικό έτος. Εν ολίγοις, είναι τεχνικοί οι λόγοι και τίποτα παραπάνω. Δεν έχει υπάρξει δηλαδή κάποιο "κόλλημα" στη συμφωνία.

Από την 1η Ιουλίου και έπειτα, η Άρσεναλ θα μπορεί να ανακοινώσει κανονικά τη μετεγγραφή του Παπασταθόπουλου από τη Ντόρτμουντ και θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας του ρόστερ της μετά τον Ντίνο Μαυροπάνο.
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ