Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2018 13:36

Ολα ανοιχτά στον Πάμισο για την επόμενη μέρα

Γράφτηκε από τον

 

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει γνωστό το διοικητικό σχήμα που θα οδηγήσει τον Πάμισο στη Γ’ εθνική, καθώς στη προχθεσινή γενική συνέλευση έγινε μεν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός, όχι όμως και οι αρχαιρεσίες.

Η συνέλευση αποφάσισε να διεξαχθούν οι εκλογές την προσεχή Δευτέρα στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο "Μεσσήνη”, προκειμένου να υπάρξουν επαφές με ανθρώπους που μπορούν να συνδράμουν οικονομικά, μιας και οι απαιτήσεις είναι πλέον μεγαλύτερες.

Στη δεύτερη γ.σ. θα φανεί λοιπόν αν υπάρχει διάδοχη κατάσταση ή η ομάδα της Μεσσήνης βρεθεί σε... επικίνδυνο μονοπάτι.

Για την ώρα τα πάντα είναι ανοιχτά για την επόμενη μέρα, μιας και ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Ντούλης δηλώνει στην “Ε” ότι θα συνεχίσει υπό προϋποθέσεις, ενώ ο παλιός πρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα μετέχει στο νέο συμβούλιο. Αν το πράξει, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η εμπλοκή του επιχειρηματία Δημήτρη Αντωνόπουλου, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί παλαιότερα στον Πάμισο και εκτός από φίλοι, είναι και κουμπάροι.

Αυτό που έχει βέβαια σημασία για τους φίλους του Παμίσου δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά η συγκρότηση ισχυρού διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου οι Νησιώτες να είναι ανταγωνιστικοί στη Γ’ εθνική.

Ντούλης: “Πιάσαμε ταβάνι”

Οσον αφορά την προχθεσινή γενική συνέλευση, ο Γιώργος Ντούλης τόνισε ότι ο Πάμισος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Μεσσηνία και της ανόδου μετά από 13 χρόνια στη Γ’ εθνική έπιασε ταβάνι. Το μπάτζετ φέτος ξεπέρασε τις 70.000 ευρώ και το πλάνο που είχε θέσει από την πρώτη μέρα η διοίκηση υλοποιήθηκε και έτσι ο κύκλος της, σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο, ολοκληρώθηκε. Ο κ. Ντούλης ευχαρίστησε το σωματείο και την πόλη για την εμπιστοσύνη και την τιμή που του έκαναν να είναι επικεφαλής του συμβουλίου. Για τη νέα σεζόν μιλώντας στην “Ε” είπε ότι: “Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες και για να συνεχίσω στο διοικητικό συμβούλιο, θα πρέπει να υπάρξουν προϋποθέσεις, που είναι η ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης, του δήμου και ανθρώπων με καταγωγή από τη Μεσσήνη. Πρέπει να στηρίξουν τον πρεσβευτή του Δήμου, που δεν είναι άλλος από τον Πάμισο”.