Σάββατο, 21 Δεκέμβριος 2013 12:56

Μόνο νίκη θέλει αύριο η Καλαμάτα με Αχαϊκή - δηλώσεις Γκόφα, Παπανικολόπουλου, Καλογερόπουλου

Γράφτηκε από τον

Στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος η Καλαμάτα πέρασε σαν… σίφουνας από το Αργος καθώς συνέτριψε με 4-1 τον Παναργειακό και την πλησίασε στους 3 βαθμούς. Αύριο στο Δημοτικό Στάδιο η Μεσσηνιακή ομάδα θα έχει την ευκαιρία να μαζέψει την διαφορά από μια ακόμη ομάδα του γκρουπ των πρωτοπόρων. Συγκεκριμένα θα υποδεχθεί στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο την δεύτερη στην βαθμολογία Αχαϊκή και με νίκη θα την πλησιάσει στον ένα βαθμό, κλείνοντας παράλληλα με τον καλύτερο τρόπο το 2013 αφού πρόκειται για το τελευταίο ματς της χρονιάς.


Να σημειωθεί ότι μετά το διπλό στο Αργος μεσολάβησε η ήττα στην Πάτρα από τον Ατρόμητο Αχαίας και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Γ' εθνικής, οπότε η Καλαμάτα θα προσπαθήσει αύριο να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.
Η Αχαϊκή διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και μετρά μια μόλις ήττα στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα (από την Κόρινθο εκτός με 1-0).
Η Καλαμάτα από την πλευρά της όμως έχει δείξει ότι ειδικά στα ντέρμπι παρουσιάζεται πολύ σοβαρή και δεν αφήνει περιθώρια στον αντίπαλο. Στην έδρα της μάλιστα μετρά μόνο νίκες από την μέρα που ανέλαβε ο Γκόφας, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ.
Στο μελανόλευκο στρατόπεδο λοιπόν υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα δείξει και αύριο το καλό της πρόσωπο και θα φτάσει στην νίκη. Στην "Μαύρη Θύελλα" περιμένουν φυσικά ότι και αυτή τη φορά θα υπάρχει η συμπαράσταση του 12ου παίκτη, του φίλαθλου κόσμου ο οποίος μπορεί να σπρώξει τους παίκτες του Γκόφα στην νίκη.
Αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο ενώ θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί.
Σήμερα αναμένεται να επιστρέψει και ο Τάσος Καντούτσης από την Αγγλία, όπου δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες από την Στόουκ Σίτι. Ο νεαρός παίκτης έλειψε όλη την εβδομάδα από τις προπονήσεις της Καλαμάτας, πιθανόν να είναι κουρασμένος, οπότε ο Γκόφας θα αποφασίσει αύριο για το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή ή στην αρχική 11άδα. Σε περίπτωση που δεν παίξει ο Καντούτσης, την θέση του στην 11άδα θα πάρει ο Κωνσταντόπουλος. Οι υπόλοιποι δέκα λογικά θα είναι οι Ρηγανάς, Τσόπελας, Ι. Καλογερόπουλος, Σκαρλάτος, Τσιμικλής, Ζαχαρόπουλος, Καραχάλιος, Οντσβόνγκ, Πούτσης και Καλαντζής.


Προπωλούνται εισιτήρια,
με κόσμο και η Αχαϊκή

O Σύνδεσμος Φιλάθλων - Οπαδών Καλαμάτας "Βulldogs" ανακοίνωσε ότι προπωλεί εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν σήμερα πό τα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο, δίπλα από το Bar Bara από τις 9 μ.μ. έως τις 12 το βράδυ.
Από εκεί και πέρα, εισιτήρια θα υπάρχουν αύριο στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου, αξίας 5 και 10 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι κόσμο θα έχει και η Αχαϊκή αύριο στο Δημοτικό Στάδιο, αφού τα δημοσιεύματα στην Πάτρα λένε ότι θα έρθουν στην Καλαμάτα 2 ή 3 λεωφορεία με φιλάθλους της Αχαϊκής ομάδας.
Αγωνιστικά, κανονικά στην αποστολή της Αχαϊκής για το εκτός έδρας ματς με την Καλαμάτα θα βρίσκεται ο αρχηγός Γιώργος Λαμπρόπουλος. Το θέμα που δημιουργήθηκε με τον έμπειρο αμυντικό και την κλήση του σε απολογία για κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει θεωρείται λήξαν. Ανάμεσα στις δύο πλευρές δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις ενώ διαπιστώθηκε ότι δημιουργήθηκε παρεξήγηση χωρίς λόγο. Θυμίζουμε ότι ο Λαμπρόπουλος είχε δηλώσει ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα αν η διοίκηση προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές τον Γενάρη.

Σφυρίζει ο Γιαννόπουλος

Το ματς της Κυριακής ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Γιαννόπουλος από την Αρκαδία με βοηθούς τους Δημογέροντα, Τριανταφύλλου, επίσης από την Αρκαδία. Παρατηρητής θα είναι ο Δερδελάκος από την Λακωνία.

Δηλώσεις Γκόφα,
Παπανικολόπουλου
και Καλογερόπουλου...

Δηλώσεις για το αυριανό ματς έκαναν στη σελίδα της ομάδας ο προπονητής Μίλτος Γκόφας, ο γενικός αρχηγός Νικήτας Παπανικολόπουλος και ο αμυντικός Γιάννης Καλογερόπουλος.
Ο Παπανικολόπουλος δήλωσε: «Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα στο αγωνιστικό, αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι, ο προπονητής από την πλευρά του και εμείς από το διοικητικό κομμάτι. Το παιχνίδι κυπέλλου με την Αχαϊκή, ανήκει στο παρελθόν, το βγάλαμε από το μυαλό μας την ίδια ημέρα. Είναι μονόδρομος η νίκη στο παιχνίδι με την Αχαϊκή. Για ακόμη μία φορά κάνω έκκληση στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας, να μας στηρίξει ηθικά, αλλά και οικονομικά με την παρουσία του στο γήπεδο. Η βοήθεια του σε κάθε παιχνίδι είναι πολύτιμη, τον ευχαριστούμε και θέλουμε να κάνει το ίδιο και στον αγώνα της Κυριακής».
Ο  Γκόφας δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι το τελευταίο παιχνίδι για τη φετινή χρονιά και θέλουμε να την κλείσουμε με νικηφόρο αποτέλεσμα. Εχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για τον αγώνα με την Αχαϊκή. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει όπως έχει κάνει έως τώρα».
Ο Ι. Καλογερόπουλος δήλωσε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να το αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας θα παίξει κλειστά και με αντεπιθέσεις. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να διασπάσουμε την άμυνα του κι να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους που θα μας φέρουν πιο κοντά στην κορυφή. Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε θα θέλαμε και την στήριξη του κόσμου, όπως κάνει κάθε αγωνιστική, γιατί είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας».