Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 14:59

Πρώτο το ΚΕΕΜ στους στρατιωτικούς αγώνες στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Πρώτο το ΚΕΕΜ στους στρατιωτικούς αγώνες στην Καλαμάτα

 

Το ΚΕΕΜ (με έδρα την Σπάρτη) κατέκτησε την πρώτη θέση στους ποδοσφαιρικούς αγώνες στρατιωτικών μονάδων, που έγιναν χθες το πρωί στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Στους αγώνες συμμετείχε και το 9ο Σύνταγμα Πεζικού της Καλαμάτας, καθώς επίσης το 2/39 ΣΕ (με έδρα το Μεσολόγγι) και το ΚΕΤΧ (με έδρα την Πάτρα). Οι αγώνες έγιναν στο πλαίσιο του εσωτερικού πρωταθλήματος που διοργανώνει ο Σχηματισμός μεταξύ των Μονάδων της περιοχής ευθύνης του για το 2018 και είχαν σκοπό την προάσπιση του αθλητισμού.

Συνολικά διεξήχθησαν τρία παιχνίδια 45λεπττης διάρκειας. Οι ομάδες που νίκησαν στα ημιτελικά, έπαιξαν στον τελικό.

Το ΚΕΤΧ επικράτησε με 1-0 του 2.39 ΣΕ, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Νικολόπουλος στο 35’. Στο δεύτερο ημιτελικό το ΚΕΕΜ νίκησε με 2-0 το 9ο Σύνταγμα Πεζικού. Τα γκολ σημείωσαν οι Γκλιάτης και Καζιτσίδης στο 17’ και στο 20’. αντίστοιχα, ενώ ο Ηλιόπουλος είχε δοκάρι στο 23’.

Στον τελικό αναμετρήθηκαν το ΚΕΕΜ με το ΚΕΤΧ, και το ΚΕΕΜ νίκησε 2-0 και πήρε την πρώτη θέση.

Ο Γκλιάτης με πέναλτι στο 8’ και ο Σερασκέτης στο 35’ πέτυχαν τα γκολ του τελικού. Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι ρέφερι της ΕΠΣΜ Νίκος Γκούμας, Παναγιώτης Κομπιλίρης, Αντώνης Μιχαλόπουλος, Νάνσυ Παπαϊωάννου, Αρης Καμάι και Νίκος Γάκης. Μετά το πέρας του τελικού έγιναν οι απονομές.

Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετοί εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.