Παρασκευή, 15 Ιούνιος 2018 12:19

Αλλαξε μέρα η κρίσιμη συνεδρίαση της Super League για να παραβρεθεί και ο Βασιλειάδης

Γράφτηκε από τον

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου αντί την Πέμπτη 21/6 θα διεξαχθεί τελικά το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League με θέμα και την αναδιάρθρωση προκειμένου να βρεθεί σε αυτό και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Τέσσερις μέρες αργότερα απ' ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένο θα διεξαχθεί το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League το οποίο θα έχει σαν βασικό θέμα την αναδιάρθρωση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον οποίο το Δ.Σ. θα διεξαχθεί τελικά την Δευτέρα 25/6 αντί για την Πέμπτη 21/6 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο είναι για να βρεθεί σε αυτό και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορούσε να βρεθεί στην αρχικά ορισθείσα συνεδρίαση.

Η Super League ενημέρωση με σχετική ανακοίνωση που αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι το αρχικώς προγραμματισθέν Δ.Σ. της Πέμπτης 21/6/2018, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 14:00, με τα ίδια θέματα Ημερησίας Διατάξεως, παρουσία του Yφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του, δε μπορούσε να παρευρεθεί στην αρχικά ορισθείσα συνεδρίαση".

Ας δούμε και ποια ήταν τα θέματα προς συζήτηση και τι προέβλεπε να γίνει στο Δ.Σ.:

"Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 25/06/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ. (λόγω επικείμενης λήξης της θητείας των κ.κ. Γ. Στράτου και Χ. Δάρα).

2/ Ενημέρωση των Μελών του Δ.Σ. από τον κ. Χ. Δάρα & τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Β. Γκαγκάτση για τη συνάντησή τους με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη για θέματα αναδιάρθρωσης του Πρωταθλήματος.

3/ Επικύρωση βαθμολογιών Πρωταθλημάτων Υποδομής.

4/ Διάφορα:

Διενέργεια διαγωνισμού για την ασφάλιση ποδοσφαιριστών.
Επιλογή επίσημης μπάλας Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, 2018 – 2019
Ανανέωση σύμβασης παροχής υπηρεσιών οδικής μεταφοράς διαιτητών.
Ανανέωση σύμβασης για την παροχή φωτογραφικών υπηρεσιών αγώνων Super League.
Διενέργεια διαγωνισμού για την παροχή δικαιωμάτων συλλογής συλλεκτικών αυτοκόλλητων Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.
Επιλογή εταιρείας καθαρισμού".
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ