Παρασκευή, 15 Ιούνιος 2018 18:39

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Νίκες για Μηχανικούς και Daddy Cool

Γράφτηκε από τον

 

Με τα ματς Μηχανικοί – ΚΤΕΛ και Daddy Cool – Μπαρτσελιώνα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η δεύτερη αγωνιστική στους αγώνες κατάταξης στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μαζικού αθλητισμού, που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας.

Για τις θέσεις 1-4 οι Μηχανικοί νίκησαν στις καθυστερήσεις με 2-1 το ΚΤΕΛ, ενώ για τις θέσεις 5-8 η Daddy Cool (φωτό) νίκησε με 1-0 την Μπαρτσελιώμα.

Οι Μηχανικοί βρίσκονται στην κορυφή με 5 βαθμούς, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, όπως και οι Ξυλοκόποι που έχουν 3 βαθμούς και ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με το ΚΤΕΛ, ενώ η ομάδα Τζωνάκος δεν έχει βαθμό.

Να σημειωθεί ότι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα οι Μηχανικοί ξεκίνησαν με 2 βαθμούς και οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο με 0 βαθμούς.

Για τις θέσεις 5-8 Μπαρτσελιώμα, Daddy Cool και 9ο Σύνταγμα ξεκίνησαν με 1 βαθμό και οι Λογιστές με 0.

Η Daddy Cool με τη προχθεσινή νίκη έφθασε τους 5 βαθμούς και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με το 9ο Σύνταγμα Πεζικού που νίκησε τη Δευτέρα με 3-0 τους Λογιστές. Η Μπαρτσελιώμα έχει 4 βαθμούς και οι Λογιστές 0 βαθμούς.

Η ταυτότητα στους αγώνες της Τετάρτης έχει ως εξής:

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΚΤΕΛ 2-1

Με γκολ του Μπλέτσα στις καθυστερήσεις οι Μηχανικοί λύγισαν προχθές με 2-1 την αντίσταση του ΚΤΕΛ. Οι νικητές άνοιξαν το σκορ στο 24’ με πέναλτι του Γαλανόπουλου (το κέρδισε ο Αγελλόπουλος). Στο 73’ ο Κατράνης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Κριαρά και ισοφάρισε σε 1-1. Νωρίτερα στο 63’ οι Μηχανικοί είχαν χάσει ευκαιρία με τον Γρηγορόπουλο και στο 77’με το Ξενάκη. Για να φθάσουν στο 82’ στο 2ο γκολ με το πλασέ του προωθημένου Μπλέτσα, έπειτα από σέντρα του Γαλανόπουλου.

Το ματς διαιτήτευσε ο Αντωνόπουλος με βοηθούς τους Μιχαλόπουλο και Καρύδα.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Κριαράς, Ηλ. Παπακωνσταντίνου (72’ Μαρινάκης), Μίντζηρας, Σακκάς, Μπλέτσας, Νταγιόπουλος, Μπαχράμης, Βρυώνης (41’ Γρηγορόπουλος), Δεμπεγιώτης (64’ Κεράνης), Αγγελόπουλος (65’ Ξενάκης), Γαλανόπουλος.

ΚΤΕΛ: Τσαμπούκος, Καλύβας (70’ Αυγουλέας), Τσίχλης, Καδάς, Μπανίκα, Καρλαύτης, Κρίκας, Κατράνης, Γκέγκας, Τσιγαρίδης, Παντελόπουλος (70’ Δημητρουλόπουλος).

DADDY COOL – ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ 1-0

Την πρώτη νίκη στους αγώνες κατάταξης σημείωσε η Daddy Cool με 1-0 επί της Μπαρτσελιώμα και έτσι την πέρασε στη βαθμολογία. Πλέον μοιράζεται την 5η θέση με το 9ο Σύνταγμα Πεζικού.

Το ματς διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Καμάι και Κουταβά

DADDY COOL: Μαρκάκης, Μαντούκας, Κώτσης, Δημητρέας, Χανδρινός, Βαρελάς, Τσαούσης, Γκίζας, Χότζα, Πατσόπουλος, Μπάρας. Στον πάγκο ήταν οι Γ. Χανδρινός, Κομπότης, Παπαδόπουλος, Πίκουλας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Ζαφειρίου, Διαμάντης, Γκράσης, Κουτίβας, Ψυχάρης, Λιάππης, Θωμόπουλος, Μούκας, Σκλήρης, Ζέρβας, Καραγιάννης. Στον πάγκο ήταν οι Κληρόπουλος, Τσούκλερης, Καραϊσκος, Πράττης, Μηλίτσης, Καλογερόπουλος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θέσεις 1-4

1. Μηχανικοί 2-1 5

2. Ξυλοκόποι 6-1 3

-. ΚΤΕΛ 4-4 3

4. Τζωνάκος 3-9 0

Θέσεις 5-8

1. 9ο Σύνταγμα Πεζικού 4-1 5

-. Daddy Cool 2-1 5

3- Μπαρτσελιώμα 5-3 4

4. Λογιστές 2-8 0