Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 13:11

ΠΑΜΙΣΟΣ: Σήμερα το νέο ραντεβού για την εκλογή διοίκησης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Σήμερα το νέο ραντεβού για την εκλογή διοίκησης

 

Ραντεβού στο ξενοδοχείο "Μεσσήνη" έχουν σήμερα στις 8 μ.μ. τα μέλη και οι φίλοι του Παμίσου, καθώς θα διεξαχθεί η δεύτερη κατά σειρά γενική συνέλευση με βασικό θέμα την εκλογή νέας διοίκησης.

Στην πρώτη συνέλευση έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, όχι όμως και οι αρχαιρεσίες. Η συνέλευση αποφάσισε να γίνουν οι εκλογές μία εβδομάδα αργότερα προκειμένου να βρεθούν περισσότεροι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά στη σαφώς πιο απαιτητική νέα σεζόν. Ο Πάμισος επιστρέφει μετά από 13 χρόνια και το μπάτζετ θα είναι μεγαλύτερο, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να συγκροτηθεί ένα ισχυρό διοικητικό συμβούλιο. Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Ντούλης έχει δηλώσει στην "Ε" ότι θα συνεχίσει μόνο υπό προϋποθέσεις, ενώ ο παλιός πρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης ήταν στην πρώτη συνέλευση, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα μπει στη διοίκηση. Αν τελικά επιστρέψει, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η επιστροφή του κουμπάρου του Δημήτρη Αντωνόπουλου, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί παλαιότερα στην ομάδα της Μεσσήνης.

Μένει πλέον να δούμε αν υπάρχει διάδοχη κατάσταση και ο Πάμισος θα αποκτήσει σήμερα διοίκηση ή θα παραταθεί η αγωνία και η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα.