Τετάρτη, 20 Ιούνιος 2018 12:31

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αποχώρησε ο Ντούλης – Νέα αναβολή των εκλογών

Γράφτηκε από τον

Χωρίς διοίκηση παραμένει ο Πάμισος, καθώς ούτε η προχθεσινή δεύτερη γενική συνέλευση έφερε αποτέλεσμα.

Αντίθετα μεγάλωσε την αγωνία και τον προβληματισμό για την επόμενη μέρα, μιας και ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Ντούλης δεν έδωσε το “παρών” και έστειλε επιστολή, που ανέφερε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορεί να μετέχει στα διοικητικά της ομάδας! Μετά από αυτή την εξέλιξη, αποφασίστηκε νέα αναβολή των εκλογών για την προσεχή Δευτέρα στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Μεσσήνη”, ώστε να βρεθούν οι παράγοντες που μπορούν να συνδράμουν οικονομικά.

Ο παλιός πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Πετρουλάκης, που ήταν και στη δεύτερη γενική συνέλευση, είναι αυτός που κάνει τις επαφές προκειμένου να βρεθεί διοικητική λύση. Ο ίδιος δέχτηκε τη Δευτέρα πιέσεις για να αναλάβει τα ηνία, αλλά αρνήθηκε. Ο κ. Πετρουλάκης θα έχει αρχικά επαφή με τον κ. Ντούλη σε μια προσπάθεια να τον μεταπείσει και αν δεν αλλάξει κάτι, τότε θα επιχειρήσει με άλλους παράγοντες να συγκροτήσει συμβούλιο. Ο κουμπάρος του και επιχειρηματίας Δημήτρης Αντωνόπουλος, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και παλαιότερα είναι ένα από τα πρόσωπα, που μπορούν να βοηθήσουν τον Πάμισο ενόψει της συμμετοχής του στη Γ’ εθνική.

Να σημειωθεί ότι στη συνέλευση της Δευτέρας ήταν παρών και ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει να επικρατήσει ενωτικό κλίμα για το καλό του Παμίσου. Το βέβαιο είναι ότι τα πάντα είναι ανοιχτά για τον ιστορικό σύλλογο, καθώς ο κ. Ντούλης που σήκωσε το οικονομικό βάρος τα δύο προηγούμενα χρόνια, αποφάσισε να αποχωρήσει. Κάτι που είχε αφήσει να εννοηθεί την προηγούμενη Τετάρτη με δηλώσεις του στην “Ε”, λέγοντας ότι θα συνεχίσει μόνο υπό προϋποθέσεις.