Τετάρτη, 20 Ιούνιος 2018 15:05

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Κώστα Χριστοφιλόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Νέα διοίκηση έχει από προχθές το βράδυ ο Ολυμπιακός Ανάληψης που ετοιμάζεται για την παρθενική του συμμετοχή στην Α’ τοπική.

Το νέο συμβούλιο της ομάδας της Μεσσήνης είναι 10μελες, με πρόεδρο τον Κώστα Χριστοφιλόπουλο, ο οποίος ήταν και παλιότερα πρόεδρος στον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Παράλληλα ο Χριστοφιλόπουλος είναι πρόεδρος και στην ομάδα μπάσκετ του ΑΟΜ.

Η σύνθεση του συμβουλίου

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού Ανάληψης/Μεσσήνης έχει ως εξής: Κώστας Χριστοφιλόπουλος (πρόεδρος), Παναγιώτης Καρύγιαννης (α’ αντιπρόεδρος), Κώστας Καψαλόποδας (β αντιπρόεδρος), Ιωσήφ Παμπουκτσίδης (γραμματέας), Βασίλης Γεωργακλής (α’ γενικός αρχηγός), Σωτήρης Κουτσοπέτρος (β’ γενικός αρχηγός), Διονύσης Φαρμάκης (ταμίας), Αντώνης Θωμόπουλος (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Ανδρέας Χατζηγιαννόπουλος (μέλος), Ηλίας Αλευράς (μέλος).

Τα νέα πρόσωπα στο συμβούλιο είναι οι Χριστοφιλόπουλος, Καψαλόποδας, Κουτσοπέτρος και Θωμόπουλος.

Κοντά στην ανανέωση με Αναστασόπουλο

Το πρώτο μέλημα των διοικούντων των “ερυθρολεύκων” είναι να κλείσουν το θέμα του προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Ηδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή με τον Δημητρή Αναστασόπουλο που ανέβασε κατηγορία την ομάδα της Μεσσήνης και οι δύο πλευρές είναι κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους.