Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 17:55

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Νίκες για Ξυλοκόπους και Λογιστές

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Νίκες για Ξυλοκόπους και Λογιστές

 

Με δύο παιχνίδια άνοιξε τη Δευτέρα η “αυλαία” στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική στους αγώνες κατάταξης, στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μαζικού αθλητισμού που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας.

Για τις θέσεις 1-4, οι Ξυλοκόποι νίκησαν με το εντυπωσιακό 7-1 το ΚΤΕΛ, ενώ για τις θέσεις 5-8, οι Λογιστές νίκησαν με 4-2 την ομάδα Daddy Cool.

Σήμερα για τις θέσεις 1-4 θα παίξουν στις 9 μ.μ. στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” οι Μηχανικοί με την ομάδα Τζωνάκος. Νωρίτερα στις 7 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο θα παίξουν Μπαρτσελιώμα - 9ο Σύνταγμα Πεζικού, για τις θέσεις 5-8.

Στις θέσεις 1-4, οι Ξυλοκόποι είναι στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς, ακολουθούν οι Μηχανικοί με 5, το ΚΤΕΛ με 3, ενώ η ομάδα Τζωνάκος δεν έχει βαθμό. Να σημειωθεί ότι οι Μηχανικοί και Ξυλοκόποι έχουν να δώσουν και το μεταξύ τους εξ αναβολής ματς για την 1η αγωνιστική. Ακόμα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα οι Μηχανικοί ξεκίνησαν με 2 βαθμούς και οι αντίπαλοί τους για τον τίτλο χωρίς βαθμό.

Για τις θέσεις 5-8, 9ο Σύνταγμα και Daddy Cool έχουν από 5 βαθμούς, η Μπαρτσελιώμα 4 και οι Λογιστές 3.. Οι τρεις πρώτες ομάδες μπήκαν στους αγώνες κατάταξης με 1 βαθμό και οι Λογιστές με 0. Η ταυτότητα στους αγώνες της Δευτέρας έχει ως εξής:

ΚΤΕΛ – ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ 1-7

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντώνη Πετεινάρη, οι Ξυλοκόποι σημείωσαν επιβλητική σε σκορ νίκη επί του ΚΤΕΛ με 7-1. Ο επιθετικός των Ξυλοκόπων βρέθηκε σε καλή ημέρα και σημείωσε τα 5 πρώτα γκολ για την ομάδα του. Σε ότι αφορά το ΚΤΕΛ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και παρότι φάνηκε να ελπίζει σε κάτι όταν μετά το 3ο γκολ, απάντησε άμεσα μειώνοντας σε 1-3 με ωραίο σε εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού Βασίλη Σακκά, όμως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της αντίπαλης ομάδας.

Τα γκολ

Στο 11’ ο Πετεινάρης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ και με τον ίδιο τρόπο στο 16’, ύστερα από ωραία μπαλιά του Κωνσταντόπουλου, έκανε το 0-2. Στο 20’ ο ίδιος με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-3. στο επόμενο λεπτό ο Σταυρόπουλος ανέτρεψε τον Παντελόπουλο και ο διαιτητής Σταυρόπουλος σφύριξε πέναλτι. Με ωραία εκτέλεση ο Σακκάς πέρασε την μπάλα κάτω από το σώμα του Ζαρέντη και μείωσε σε 1-3, σκορ με το οποίο έληξε το α’ μέρος. Στο 45’ με σουτ και στο 47’ διαγώνιο συρτό σουτ ο Πετεινάρης σημείωσε το 1-5. Στο 49’ ο Γκέλης βγήκε τετ-α-τετ με τον Γουρνά, πρόλαβε την έξοδο του και με ψηλοκρεμαστό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-6. Δύο λεπτά μετά ο Μητρόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-7.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σταυρόπουλος με βοηθούς διαιτητές τις Τσουκάλη και Βασιλοπούλου.

ΚΤΕΛ: Γουρνάς, Τσίχλης, Καλύβας, Μπανίκα, Καδάς, Σακκάς, Κρίκας, Τσιγαρίδης, Δημητρόπουλος, Παντελόπουλος, Κατράνης.

ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ: Ζαρέντης, Γκόνης, Καπνίσης, Σαρδελάς, Αραβαντινός, Κωνσταντόπουλος, Πετεινάρης, Γκέλη, Σταυρόπουλος, Μαντζορογιώργος, Μητρόπουλος.

DADDY COOL – ΛΟΓΙΣΤΕΣ 2-4

Οι Λογιστές επικράτησαν 4-2 στην αναμέτρηση με την ομάδα Daddy Cool, στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Σαραντόπουλος (2), Β. Κοντέας, Κ. Πετρόπουλος και για τους ηττημένους οι Χότζα, Λεμπέσης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς διαιτητές τους Σκαρπέτη και Σαπουντζή.

DADDY COOL: Μαρκάκης, Τσόκας, Δημητρέας, Αλ. Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Βαρελάς, Χότζα, Πατσόπουλος, Μπάρας, Γ. Χανδρινός, Π. Χανδρινός. Στον πάγκο ήταν οι Γκίζας, Στ. Παπαδόπουλος.

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Μαρινόπουλος, Μάρκου, Κ. Ξυδέας, Δουλάμης, Σαραντόπουλος, Β. Κοντέας, Η. Κοντέας, Κοκονούζης, Πουρνάρας, Λαγός, Φαράντος. Επαιξε και ο Πετρόπουλος.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Θέσεις 1-4

ΚΤΕΛ – Ξυλοκόποι 1-7

Μηχανικοί – Τζωνάκος (σήμερα 9 μ.μ).

Τζιαμουράνης, Σκαρπέτης, Π. Νικολόπουλος

Θέσεις 5-8

Daddy Cool – Λογιστές 2-4

Μπαρτσελιώμα - 9ο Σύνταγμα Πεζικού (σήμερα 7 μ.μ),

Κομπιλίρης, Τσαβδαρίδης, Μιχαλόπουλος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θέσεις 1-4

1. Ξυλοκόποι 13-2 6

2. Μηχανικοί 2-1 5

3. ΚΤΕΛ 5-11 3

4. Τζωνάκος 3-9 0

Θέσεις 5-8

1. 9ο Σύνταγμα Πεζικού 4-1 5

-. Daddy Cool 4-5 5

3- Μπαρτσελιώμα 5-3 4

4. Λογιστές 6-10 3