Δευτέρα, 25 Ιούνιος 2018 17:16

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στον πάγκο ο Γιώργος Γκέγκας

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στον πάγκο ο Γιώργος Γκέγκας

 

Στο πάγκο του Πανιωνίου Καλαμάτας θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Γκέγκας.

Ο νεαρός προπονητής συναντήθηκε το βράδυ της Παρασκευής με τους παράγοντες της ομάδας και συμφώνησαν να συνεργαστούν τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο Γκέγκας επιστρέφει ως προπονητής μετά από τρία χρόνια στους “κυανέρυθρους”, στην ομάδα δηλαδή που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Τη προπονητική του διαδρομή την ξεκίνησε στο Μάνεση, όπου έκατσε στον πάγκο για έναν χρόνο, ακολούθησε ο Πανιώνιο όπου διαδέχθηκε στο β’ γύρο του πρωταθλήματος τον Γιώργο Χουλιάρα (πριν από 3 χρόνια), μετά πήγε στον Αστέρα Αρφαρών, στον Κεραυνό, που ήταν στον πρώτο γύρο της περσινής σεζόν και μετά στο β’ γύρο ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της Δόξας Καλαμάτας, όπου έφτασε να διεκδικεί την άνοδο της μέσα από το μπαράζ ανόδου, κάτι που τελικά δεν κατέστη δυνατόν.

Στον Πανιώνιο τη νέα χρονιά δεν θα έχει εύκολο έργο μιας και ο στόχος είναι η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο και θα χρειαστεί πολύ δουλειά ώστε να μπορέσει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Σχετικά με αυτό μιλώντας χθες στο “Notosport” δήλωσε: “Επιστρέφω στην ομάδα που ξεκίνησα να παίζω μπάλα. Ερχομαι σε μια δύσκολη εποχή, όπου η ομάδα έχει στόχο το πρωτάθλημα και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να τα καταφέρουμε. Ενα ευχαριστώ στη διοίκηση που με επέλεξε να κάνουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για την άνοδο”.

Ηδη από την επόμενη ημέρα έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο. Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού στόχος είναι να μείνουν όλοι οι παίκτες που ήταν τη χρονιά που πέρασε στην ομάδα και από εκεί και πέρα θα γίνει προσπάθεια ώστε να ενισχυθεί η ομάδα με 3-4 ποδοσφαιριστές.

Για την ώρα έχει αποχωρήσει ο Πέτρος Λιανός, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο, αλλά από άλλο πόστο, καθώς πλέον ανήκει στο χώρο της διαιτησίας.