Δευτέρα, 25 Ιούνιος 2018 19:09

Τουρνουά ποδοσφαίρου αφιερωμένο στην ημέρα κατά των ναρκωτικών

Γράφτηκε από τον
Τουρνουά ποδοσφαίρου αφιερωμένο στην ημέρα κατά των ναρκωτικών

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό γήπεδο "Παναγιώτης Μπαχράμης" ποδοσφαιρικό τουρνουά, το οποίο έχει καθιερωθεί και διεξάγεται κάθε χρόνο.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες του ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο", της 120 Πτέρυγας Εκπαιδεύσεως Αέρος (ΠΕΑ), του 9ου Συντάγματος Πεζικού, του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Εγιναν τέσσερα παιχνίδια, διάρκειας 30 λεπτών, με το εναρκτήριο να είναι αυτό ανάμεσα στην 120 ΠΕΑ και το 9ο Σύνταγμα Πεζικού, όπου η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας επικράτησε 1-0 με το αυτογκόλ που σημείωσε στο 21' ο Αρ. Αθανασόπουλος, όταν στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν νωρίτερα, στο 3ό λεπτό όμως η μπάλα από το σουτ που έκανε ο Στριλιγκάς βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ακολούθησε ο αγώνας ανάμεσα στις ομάδες του ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο" και της Αστυνομίας, με τη δεύτερη να επικρατεί με 4-0, χάρις στα γκολ που έβαλαν οι Λυμπερόπουλος (3) και Πλάγος.

Στο 3ο παιχνίδι αναμετρήθηκαν οι ομάδες του Δικηγορικού Συλλόγου και της Αστυνομίας με τη δεύτερη να κερδίζει με 3-0. Και σε αυτό το ματς πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Λυμπερόπουλος, ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ. Στο 11' με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 14' σημειώθηκε το 2ο γκολ, ίσως το καλύτερο σε προσπάθεια και εκτέλεση του τουρνουά. Ο Τσιλίκος ελίχθηκε στα πλάγια λίγο έξω από την περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στο Δεληγιάνννη, αυτός με κάθετη πάσα έβγαλε τον Λυμπερόπουλο τετ-α-τετ με τον Αθανασόπουλο και με συρτό σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 24' με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Στο τελευταίο ματς του τουρνουά βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες του ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο" και του 9ου Συντάγματος Πεζικού. Εγινε καλό παιχνίδι με τους παίκτες των δύο ομάδων να δημιουργούν φάσεις, αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν και να μένουν στο 0-0.

Τους τέσσερις αγώνες διηύθυναν οι Στάθης Μακρής, Παναγιώτης Κομπιλίρης, Παναγιώτης Νικολόπουλος.

Οι ομάδες

120 ΠΕΑ: Θεόδωρος Σακκάς, Πασχάλης Παντσιώτης, Γιώργος Μπάλλας, Δημήτρης Πλακογιάννης, Αντώνης Μαρκόπουλος, Σταύρος Χαρίτος, Παναγιώτης Σακκάς, Γιώργος Κουμούτσος, Πέτρος Στριλιγκάς, Αγγελος Σμυρλής, Αρης Παπαγιαννόπουλος.

9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ: Παναγιώτης Αλευράς, Μάριος Γιακουμής, Δημήτρης Θεοδωρακόπουλος, Γιάννης Μπαλάσης, Γιώργος Στασινόπουλος, Ηλίας Χιουρέας, Αριστείδης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Παπανικολόπουλος, Γιάννης Γυφτοχρήστος, Φώτης Σκιαδόπουλος, Κώστας Λυμπερόπουλος. Επαιξαν και οι Χαράλαμπος Βοζιάνος, Δημήτρης Κωτσάκος, Χαράλαμπος Φέστας.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Κώστας Αθανασόπουλος, Χρήστος Κουτσουρούπας, Γιώργος Αλεξόπουλος, Νίκος Σόφτης, Κώστας Δελφάκης, Θανάσης Καρμοιράντζος, Γιάννης Μπότης, Θανάσης Καράμπελας, Βασίλης Φωτεινάκης, Λεωνίδας Μούργος, Ανδρέας Μάρκου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Δανιήλ Σταυρόπουλος, Γιάννης Ντάκουρης, Γιώργος Μανούσος, Δημήτρης Παυλόπουλος, Γιάννης Αντωνόπουλος, Διονύσης Αθανασόπουλος, Τάσος Δεληγιάννης, Γιάννης Πλάγος, Γιώργος Λυμπερόπουλος, Παύλος Παυλόπουλος, Βασίλης Τσιλίκος. Επαιξαν και οι Θεόδωρος Σμυρλής, Παναγιώτης Αλεξόπουλος, Πέτρος Δρούγας.

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το τελευταίο παιχνίδι, οι εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας προσέφεραν αναμνηστική πλακέτα στους υπεύθυνους των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Μετά οι υπεύθυνοι του ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο" μοίρασαν αναμνηστικά διπλώματα και ένα δώρο σε όλους τους παίκτες και τους εκπροσώπους των ομάδων για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.

Στο "Π. Μπαχράμης" έδωσαν το παρών και παρακολούθησαν τα παιχνίδια, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, ο διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας αστυνομικός διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας μαζί με τους αστυνομικούς διευθυντές Παναγιώτη Μάνταλο, Παναγιώτη Νάκη. Επίσης ο παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣΜ Γιώργος Κατσαφάδος, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ Σταύρος Λάμιας και ο διαιτητής Γιώργος Μπλάνας.