Τρίτη, 26 Ιούνιος 2018 12:09

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σε ομάδα του Βελγίου θα δοκιμαστεί ο Γκελγκέρια

Γράφτηκε από τον

 

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του ενδέχεται να κάνει αυτό το καλοκαίρι ο Ελβις Γκελγκέρια.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα θα βρεθεί τις πρώτες μέρες του Ιουλίου στο Βέλγιο, όπου θα δοκιμαστεί από ομάδα της πρώτης κατηγορίας και αν ικανοποιήσει θα ενταχθεί στην Κ 21 με την προοπτική να προωθηθεί στην ανδρική ομάδα. Ο Γκελγκέρια έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα και οι άνθρωποι του πιστεύουν ότι μπορεί να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο. Θυμίζουμε ότι στο Βέλγιο έχει μετακομίσει και ο Τσιγάρος που υπερασπίζεται την εστία της Οστάνδης.

Κρατά το βασικό κορμό, πήρε 4 παίκτες από Αίαντα

Από εκεί και πέρα, πρόθεση της διοίκησης είναι να μείνει ο βασικός κορμός των παικτών και ήδη έχει επέλθει προφορική συμφωνία με τα περισσότερα βασικά στελέχη (θα ανακοινωθούν επίσημα το επόμενο διάστημα). Ακόμα ο Απόλλωνας στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει από το περσινό καλοκαίρι με τον Αίαντα, απέκτησε τους Στραβάκο, Παπαθεοδωρίδη, Πανταζή, Κουλουμπό.

Στον Απόλλωνα θα μεταπηδήσει και ο Μπάκας εφόσον δεν πάρει μεταγραφή για μεγαλύτερη ομάδα.

Επιστρέφει ο Καραχάλιος

Στους παραπάνω παίκτες θα πρέπει να προστεθεί και ο Γοάννης Καραχάλιος, που ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Πάτρα και θα φορέσει και αυτός τη φανέλα του Απόλλωνα. Ο Καραχάλιος προέρχεται από μια καλή σεζόν με τον Αετό Πατρών, που έκανε πρωταθλητισμό στο πρωτάθλημα της Αχαΐας.