Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 15:28

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Προπονητής ο Τάσος Χαρίτος

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Προπονητής ο Τάσος Χαρίτος

Ο Τάσος Χαρίτος ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της Αναγέννησης Παραλίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο νεαρός προπονητής είχε συνάντηση με τους παράγοντες της “Μπάρτσα” το βράδυ του Σαββάτου και συμφώνησαν να πορευτούν μαζί τη νέα χρονιά.

Η Καλαματιανή ομάδα θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μετά και την επιστροφή στη φυσική της έδρα, το δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας, πρώην Σφαγείων όπως ήταν πιο γνωστό.

Να σημειωθεί ότι ο Τάσος Χαρίτος υπήρξε ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης, καθώς τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ξεκίνησε στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ Καλαμάτας και από τα 14 χρόνια και μια τετραετία φόρεσε την “κυανέρυθρη” φανέλα και στα 18 “μετακόμισε” όπως και άλλα παιδιά της ηλικίας του στην Καλαμάτα του Σταύρου Παπαδόπουλου.

Από σήμερα ο Χαρίτος πιάνει δουλειά και σε συνεργασία με τα μέλη της διοίκησης θα ξεκινήσουν το κτίσιμο της νέας ομάδας, αρχίζοντας ουσιαστικά το σχεδιασμό για την ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται. Πρώτα απ’ όλα θα γίνουν συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον υλικό και μετά θα ακολουθήσουν οι όποιες κινήσεις ενίσχυσης χρειαστούν.

Σχετικά με το σχεδιασμό, ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Φωτεινάκης, που στο παρελθόν υπήρξε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής της, δήλωσε χθες στο “Notosport”: “Θέλουμε να κάνουμε σωστό σχεδιασμό, να αποφύγουμε τα λάθη των προηγούμενων ετών και η ομάδα να έχει καλή πορεία τη νέα αγωνιστική περίοδο”.