Τετάρτη, 27 Ιούνιος 2018 20:14

Ο Τσίρκοβιτς νέος προπονητής στον ΠΑΟ Βάρδας

Γράφτηκε από τον

Με προπονητή τον Μίκι Τσίρκοβιτς θα πορευτεί την νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ' εθνική ο ΠΑΟ Βάρδας.

H διοίκηση του ΠΑΟΒ έκανε γνωστή και επίσημα την πρόσληψή του πρώην τεχνικού του Αστέρα Βλαχιώτη και πολλών άλλων ομάδων. Να πούμε πως η Βάρδα θα είναι την προσεχή σεζόν αντίπαλος της Καλαμάτας και του Παμίσου στην Γ' εθνική

Από τα «ονόματα» της κατηγορίας ο «Μίκι» εκ του «Μίοντραγκ» 52χρονος (εδώ και πολλά χρόνια μόνιμος κάτοικος Ελλάδος) Σέρβος τεχνικός γεννημένος στο Polje του Κοσσυφοπεδίου (23/10/1965) έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες έως και την Β’ Εθνική.
Με μεγάλες γνώσεις ποδοσφαίρου ο Μίκι Τσίρκοβιτς είναι ένας φιλόδοξος προπονητής με μακρόχρονη εμπειρία όπου έχει διαπρέψει σε αυτό τον χώρο, έχοντας πάντα θέληση για διάκριση, με όραμα και στόχους.
Ένας προπονητής καταξιωμένος πολύ ψηλά στις τάξεις των φιλάθλων της Βάρδας με αμέριστη την αγάπη προς το προσωπό του, καθώς υπάρχει και όχι μόνο απ’ τον κόσμο της ομάδας μας, η αναγνώριση της εργατικότητας και της δουλειάς που έχει παράξει σε όλες τις ομάδες που έχει εργαστεί.
‘Έχοντας περάσει και κατά το παρελθόν απ’ τον πάγκο του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού μαζί του ξεκίνησαν, άλλαξαν και έγιναν πολλά (μπαίνοντας η ομάδα σε ανοδική τροχιά δημιουργημένη πάνω σε σωστές βάσεις) παράγοντας και αφήνοντας παράλληλα τεράστιο έργο.
Είναι ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία καθώς δεν θα μπορούσε για τον κόσμο μας και την ομάδα μας για ένα νέο ξεκίνημα να μην ήταν παρά μόνο η καλύτερη και πιο ιδανική επιλογή να έχουμε ως προπονητή τον Τσίρκοβιτς.
«Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Miodrag Ćirković .
Τον καλωσορίζουμε στις τάξεις της ομάδας μας και ευχόμαστε στον νέο προπονητή καλή αρχή με πολλές επιτυχίες».

Πηγή: www.ilidakampos.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ