Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2013 18:50

Αισιοδοξία για παραμονή στην Ομόνοια, παρά την άσχημη πορεία

Γράφτηκε από τον

Την 9η φετινή της ήττα γνώρισε το Σάββατο  στο Δώριο η Ομόνοια (2-0) και παραμένει στην τελευταία θέση της Α' τοπικής με μόλις έξι βαθμούς σε 13 αγωνιστικές. Ο  Σωτήρης Μπουραντώνης πιστεύει όμως ότι η ομάδα θα ανακάμψει.


"Το έχω ξαναπεί. Εχουμε καλό υλικό και πιστεύω πολύ σ' αυτά τα παιδιά. Θέλουμε μια νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Χάνουμε τα παιχνίδια στις λεπτομέρειες, ενώ είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί. Με τις μεταγραφές που θα γίνουν μπορούμε να ανακάμψουμε και να μείνουμε στην κατηγορία", λέει ο προπονητής της Ομόνοιας.
Να σημειωθεί ότι η καλαματιανή ομάδα έχει ήδη συμφωνήσει με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Πάντο Τζανετάκο, ενώ επέστρεψαν και οι Λάζαρος Ντανταβασίλης και Βασίλης Παναγιωτόπουλος. Ο Σ. Μπουραντώνης σημειώνει ότι θα γίνουν δύο ακόμα προσθήκες που θα βοηθήσουν την Ομόνοια να μείνει στην Α' τοπική.
Αγωνιστικά, ξεκίνησε από σήμερα η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με τη Σπερχογεία που θα γίνει στις αρχές του νέου έτους. Τα Χριστούγεννα και την επομένη θα υπάρχει ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Παρασκευή.
Π.Φ.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ