Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2013 19:50

"Οποιος θέλει το πρωτάθλημα ας μας κερδίσει στη Μεσσήνη", λέει ο Γ. Πετρουλάκης

Γράφτηκε από τον

Το αήττητο του Παμίσου στο φετινό πρωτάθλημα της Α' τοπικής έλαβε τέλος στην Κυπαρισσία. Η ομάδα της Μεσσήνης γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από τον ΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής και υποχώρησε στην δεύτερη θέση.


Ο Πάμισος δέχτηκε τέσσερα γκολ από το 47' μέχρι το 60' φανερώνοντας πολλές αδυναμίες στα μετόπισθεν. Ο Γιώργος Πετρουλάκης δεν χάνει όμως την αισιοδοξία του. Ο πρόεδρος του Παμίσου στην επιστροφή στης ομάδας είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια ότι χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος. Τους ζήτησε να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι, μιας και η διαφορά από την κορυφή είναι μόλις δύο βαθμοί.
Ο κ. Πετρουλάκης μίλησε και στο "Ν" για το κυριακάτικο ντέρμπι λέγοντας ότι: "Αυτό το ματς ήταν μια κακή παρένθεση για την ομάδα του Παμίσου. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ήττα θα αφυπνίσει τα παιδιά και αν καταλάβουμε όλοι το μάθημά της θα πάμε καλά. Εχουμε έναν ευνοϊκό δεύτερο γύρο, όπου… όλοι θα περάσουν από την έδρα μας. Οποιος θέλει το πρωτάθλημα ας μας κερδίσει στη Μεσσήνη".


"Με στενοχώρησε ο
κόσμος της Κυπαρισσίας"

Ο πρόεδρος του Παμίσου αναφέρθηκε και στο φίλαθλο κόσμο της Κυπαρισσίας δηλώνοντας ότι: "Με στενοχώρησε αρκετά η συμπεριφορά του κόσμου απέναντι στο πρόσωπό μου. Υπήρχε μια αδικαιολόγητη εμπάθεια. Θεωρώ επίσης απαράδεκτη τη συμπεριφορά του γιατρού του αγώνα στον τραυματισμό του Αλεβίζου. Είναι δύο μελανά κομμάτια στο ντέρμπι. Aυτό βέβαια δεν περιλαμβάνει όλους τους ανθρώπους της Κυπαρισσίας. Υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις".

Ο νέος προπονητής
και οι μεταγραφές


Ο Πάμισος πλήρωσε στο ντέρμπι και το γεγονός ότι πήγε ουσιαστικά χωρίς προπονητή, αφού μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αργυρόπουλου, χρέη προπονητή εκτελεί ο ποδοσφαιριστής Γουλιέλμος Αντωνίου. Το νέο έτος θα βρει πάντως τους Νησιώτες με νέο τεχνικό, καθώς ξεκινούν οι επαφές. Τα ονόματα που υπάρχουν στο τραπέζι είναι αρκετά (Ν. Αντωνόπουλος, Κλάδης, Σπάλλας, Τσίκινης) και τα πάντα ανοιχτά. Ακόμα το βέβαιο είναι ότι η ομάδα θα ενισχυθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Διότι ορισμένοι παίκτες δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και η διοίκηση έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά της.