Σάββατο, 30 Ιούνιος 2018 12:25

Αλλάζει όλη η ομάδα στη “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον

 

Με τελείως διαφορετικό πρόσωπο θα παρουσιαστεί τη νέα χρονιά στην Γ’ εθνική η “Μαύρη Θύελλα”.

Η Μεσσηνιακή ομάδα, που έχει πλέον στον πάγκο της τον Γιάννη Χριστόπουλο, κάνει σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ που είχε η ομάδα στο φινάλε της περσινής σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τώρα οι παίκτες που έχουν ανανεώσει την παραμονή τους είναι μόλις τρεις. Ο λόγος για τους Βασίλη Αθανασόπουλο, Νίκο Λιόλιο και Μιχάλη Ζαχαρόπουλο.

Από ότι φαίνεται μάλιστα δεν θα υπάρξουν άλλες ανανεώσεις από τον περσινό βασικό κορμό και αν μείνουν τελικά 2-3 παίκτες ακόμη, θα πρόκειται μόνο για νεαρούς.

Θυμίζουμε ότι Καλογερόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος και Καντούτσης ήδη έχουν αποχωρήσει, όπως και ο Γκασούκας που εξ αρχής επέστρεψε στον Παναιτωλικό, ενώ δεν πρόκειται βέβαια να επιστρέψει κανένας από τους ξένους που τελείωσαν πέρυσι στην Μεσσηνιακή ομάδα, τους Γκόμες, Ρονκάτο, Τορεζάνι και Βιγικιλάντε.

Στα σκαριά οι πρώτες μεταγραφές

Ουσιαστικά η Καλαμάτα κρατά μια πολύ μικρή βάση τριών παικτών τους οποίους θα πλαισιώσει με νέα πρόσωπα. Από την άλλη, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμιά μεταγραφή. Ωστόσο υπάρχουν επαφές με αρκετούς παίκτες, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα, να έχει αρκετά ονόματα στην λίστα του, αλλά να κρατά προς το παρών κλειστά τα χαρτιά του.

Κάτι που έχει να κάνει και με το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές μένουν τυπικά ελεύθεροι από τις ομάδες τους αύριο Κυριακή. Για αυτό και οι πληροφορίες από το “μελανόλευκο” στρατόπεδο λένε ότι τις πρώτες κιόλας μέρες του Ιουλίου θα ολοκληρωθούν οι πρώτες μεταγραφές...