Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2013 23:27

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αφιερωμένη στον... χαζομπαμπά Παναγόπουλο η νίκη επί του Παμίσου

Γράφτηκε από τον

"Μεθυσμένη πολιτεία" θυμίζει από το απόγευμα της Κυριακής η Κυπαρισσία χάρις στην επιβλητική νίκη του ΑΟΚ επί του Παμίσου
με 4-1 και την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ηταν μια… απάντηση των "κυανολεύκων" που είχαν πεισμώσει μετά την ήττα - και όπως αυτή προήλθε - από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας την προηγούμενη αγωνιστική. Τόσο η νίκη όσο και η εμφάνιση αφήνουν υποσχέσεις για τη συνέχεια και άπαντες στην Τριφυλιακή ομάδα πιστεύουν πως θα είναι αυτοί που θα κόψουν πρώτοι το νήμα στο τέλος.
Το κλίμα έγινε ακόμη καλύτερο σήμερα το μεσημέρι όταν έγινε γνωστό πως έγινε πατέρας για πρώτη φορά ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Παναγόπουλος, μιας και η γυναίκα του Δώρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Ελενα!
Ετσι ο πρόεδρος Δημήτρης Τσάγκος και όλοι οι παίκτες αφιέρωσαν τη μεγάλη νίκη επί του Παμίσου στον προπονητή Παναγόπουλο και στη μπέμπα του!
Φυσικά ο πρόεδρος του ΑΟΚ ήταν περιχαρής για τη νίκη της ομάδας του και δήλωσε στο "Ν": "Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και πως έχουμε βάθος στον πάγκο. Ηταν μια μεγάλη νίκη, την οποία περίμενα γιατί ήξερα την ομάδα μου και την πίστευα. Η μάχη για τον τίτλο θα συνεχιστεί μέχρι τέλους αφού και οι τρεις ομάδες είναι καλές, όμως είμαι αισιόδοξος πως εμείς θα το πάρουμε".

"Γιατί ζήτησε εισαγγελέα
ο κ. Πετρουλάκης;"

Ακόμη ο κ. Τσάγκος θέλησε να αναφερθεί σε κάτι που πείραξε τον ίδιο και την ομάδα του: "Το παράπονο της Κυπαρισσίας είναι πως μέχρι πρότινος ο κ. Πετρουλάκης έλεγε πως είμαστε φιλικό σωματείο και έχουμε άριστες σχέσεις και παρόλα αυτά ζήτησε για το παιχνίδι εισαγγελέα, τον διευθυντή της αστυνομικής διεύθυνσης Μεσσηνίας και ισχυρή αστυνομική δύναμη! Δεν καταλαβαίνω τον λόγο αυτής του της ενέργειας, αφού γνωρίζει πως τα 4 χρόνια που είμαστε στη διοίκηση δεν έχει συμβεί το παραμικρό σε εντός έδρας αγώνα.
Ηταν μια ακόμη εμπειρία για μας αυτό που έγινε και δηλώνω πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την ομάδα του Παμίσου, παρά μόνο αγωνιστικό ανταγωνισμό. Σε όλα αυτά η ομάδα μου απάντησε εντός του αγωνιστικού χώρου, ενώ δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο".