Τρίτη, 03 Ιούλιος 2018 18:28

Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός της Α.Ε. Μάνης

Γράφτηκε από τον

 

Στη διαδικασία στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας βρίσκεται αυτή την περίοδο η διοίκηση της Α.Ε. Μάνης.

Η ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο και μετά από πολλά χρόνια ξανά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Η προσπάθεια των διοικούντων και του προπονητή Παναγιώτη Πολίμου (φωτό) είναι η ομάδα να κερδίσει το σεβασμό των υπόλοιπων σωματείων της κατηγορίας κατά κύριο λόγο και από εκεί και πέρα να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους δύσκολου πρωταθλήματος και να είναι ανταγωνιστική. Αυτό τόνισε ο κ. Πολίμος με δηλώσεις του στο “Notosport”: “Θέλουμε να κερδίσουμε το σεβασμό όλων των ομάδων στην Α’ τοπική. Από εκεί και πέρα οι στόχοι θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές. Σίγουρα θα επιδιώξουμε η ομάδα να πραγματοποιήσει καλή πορεία”.

Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, οι προσπάθειες των παραγόντων και του κ. Πολίμου έχουν εστιαστεί από τη μία στο ξεκαθάρισμα του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού σχετικά με το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν και από την άλλη στις επαφές που γίνονται με στόχο την ενίσχυση της ομάδας. Θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν παίκτες για να καλύψουν τα κενά που θα δημιουργηθούν από τις όποιες αποχωρήσεις, αλλά θα κάνουν την ομάδα δυνατή και ανταγωνιστική.

Για την ώρα στο κομμάτι της ενίσχυσης έχουν αποκτηθεί ο έμπειρος επιθετικός Γιάννης Χελάς, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Πανθουριακό και ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Καλογερόπουλος, που ήταν στον Τέλλο Αγρα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν επαφές με κάποιους παίκτες, που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους. Στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμη δύο - τρεις παίκτες, ένας αμυντικό μέσος, ένας επιτελικός μέσος και ένας αμυντικός. Αν θα υπάρξει και κάποια άλλη κίνηση, αυτό θα γίνει ανάλογα με το κενό που θα υπάρξει από τις αποχωρήσεις.

Στις αποχωρήσεις, παρελθόν από την Α.Ε. Μάνης αποτελούν ο Μιχάλης Γιαννόπουλος, που ολοκλήρωσε τις σπουδές τους και επιστρέφει στο Αίγιο, καθώς επίσης και οι Θεόδωρος Δασκαλάκης, Στέλιος Σπανός και Νίκος Ξεροβάσιλας.

Σχετικά με την προετοιμασίας, οι σκέψεις που έχουν γίνει είναι για να ξεκινήσεις στις αρχές Αυγούστου, στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία και όταν θα παραδοθεί προς χρήση το γήπεδο του Κάμπου, η ομάδα θα μετακομίσει εκεί για προπονήσεις και επίσημους αγώνες.