Κυριακή, 08 Ιούλιος 2018 19:59

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Σούπερ ενίσχυση στην άμυνα με Μπαστακό, Σταματελόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Σούπερ ενίσχυση στην άμυνα με Μπαστακό, Σταματελόπουλο

 

Παίκτες από το... πάνω ράφι αποκτά το Διαβολίτσι που θα έχει σαφώς πιο δυνατό ρόστερ τη νέα περίοδο στην Α’ τοπική.

Συγκεκριμένα ο ΑΟΔ έκανε δικούς του τους Αγγελο Μπαστακό και Αρη Σταματελόπουλο, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από τον πρωταθλητή Πάμισο. Δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να βοηθήσουν τα μέγιστα τη φιλόδοξη ομάδα του Κώστα Παλαμάρα. Ο Μπαστακός σε ηλικία 28 ετών είναι από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του νομού και δεν είναι τυχαίο πως έχει κατακτήσει με Πύλο, Καλαμάτα και Πάμισο τα τρία τελευταία πρωταθλήματα στη Μεσσηνία!

Ο Σταματελόπουλος αναδείχθηκε κι αυτός πρωταθλητής Μεσσηνίας πέρυσι με τον Πάμισο και πρόπερσι με την Καλαμάτα, ενώ ακόμη έχει περάσει από Μεσσηνιακό και Ομόνοια.

Ο 23χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις (δεξί μπακ, αριστερό μπακ, δεξί χαφ, αμυντικό χαφ) και αυτό... λύνει τα χέρια του προπονητή του Κώστα Παλαμάρα.\

Τα τυπικά και για Κάνιστρα

Ετσι ο ΑΟΔ έφτασε τις τέσσερις μεταγραφές μιας και είχαν προηγηθεί αυτές των Γιάννη Τζανετέα και Αρτέμη Παλιά. Αμεσα όμως οι μεταγραφικές κινήσεις θα γίνουν πέντε αφού απομένουν μόνο τα τυπικά για την απόκτηση και του Φάνη Κάνιστρα. Ο 28χρονος επιθετικός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο πέρυσι στον πρωταθλητή Πάμισο και συμφώνησε με τη διοίκηση του Διαβολιτσίου για μονοετή συνεργασία.

Οι κινήσεις της ομάδας της Ανω Μεσσηνίας δεν τελειώνουν εδώ μιας και υπάρχουν επαφές και με άλλους μεταγραφικούς στόχους. Σκοπός είναι το ρόστερ να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της προετοιμασίας και γι’ αυτό εργάζονται πυρετωδώς διοίκηση και τεχνική ηγεσία.