Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018 13:25

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ανανέωσε ο Βασίλης Κακαλής

Γράφτηκε από τον

Στον Απόλλωνα Καλαμάτας θα αγωνίζεται και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Βασίλης Κακαλής, ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Κακαλής γίνεται ο 7ος στη σειρά παίκτης που ανανεώνει τη συνεργασία του με την Καλαματιανή ομάδα. Θυμίζουμε ότι έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν οι Nίκος Βασιλόπουλος, Ηλίας Κουντάνης, Δημήτρης Μανωλόπουλος, Νίκος Περιβολάρης, Νίκος Μπαχράμης, Δημμήτρης Τσουλάκος, Βαγγέλης Αλεξόπουλος.

Στόχος της διοίκησης και του προπονητή Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, δηλαδή το κτίσιμο μιας καλής και υγιούς ομάδας, όπως αναφέρει και σε σύντομη δήλωση του ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Μπαρμπίτσας: “Σκοπός της διοίκησης είναι οι βασικοί συντελεστές της περσινής χρονιάς να παραμείνουν στην ομάδα συν κάποιες μικρές και ποιοτικές προσθήκες. Ετσι προχωρήσαμε στην ανανέωση της συνεργασίας με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή τον Βασίλη Κακαλή. Τα βρήκαμε σε όλα και συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε από πέρσι, το χτίσιμο μιας καλής και υγιούς ομάδας”.

Αυτές τις ημέρες συνεχίζονται οι συζητήσεις και με τα υπόλοιπα παιδιά από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό ώστε να ξεκαθαριστεί ποιοι θα ανανεώσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Παράλληλα με τις ανανεώσεις, η διοίκηση σε συνεργασία με τον κ. Σακελλαρόπουλο, προχωρούν και στο μεταγραφικό σχεδιασμό, όπου ήδη έχουν αποκτηθεί δύο ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα οι δύο πρώτες μεταγραφές είναι ο αμυντικός Γιάννης Καραχάλιος, που έπαιζε σε ομάδα της Α’ τοπικής Αχαΐας, η οποία έκανε πρωταθλητισμό και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Γιακουμής, που αγωνιζόταν στον Αίαντα.

Αντίθετα παρελθόν για τον Απόλλωνα αποτελούν μέχρι στιγμής οι Ηλίας Λαγωνικάκος (πήγε στη Σπερχογείας) και Τζανέτος Παπαδέας (πήγε στην Αναγέννηση Παραλίας).