Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 12:11

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Στα “ερυθρόλευκα” ο Βασίλης Αλεβίζος

Γράφτηκε από τον

Δυνατό ξεκίνημα έκανε ο Τέλλος Αγρας στο μεταγραφικό παζάρι μιας και συμφώνησε χθες με τον Βασίλη Αλεβίζο.

Ο 36χρονος μεσοαμυντικός τα βρήκε σε όλα με τη νέα διοίκηση της ομάδας των Γαργαλιάνων και θα φοράει τα “ερυθρόλευκα” την προσεχή σεζόν 2018-19. Ο Αλεβίζος πέρυσι αγωνίστηκε στην Εράνη, κάνοντας μια πολύ καλή σεζόν, ενώ έχει περάσει από πολλές ομάδες εντός και εκτός Μεσσηνίας.

Η ανακοίνωση του Τέλλου Αγρα αναφέρει: “Η διοίκηση του Τέλλου Αγρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βασίλη Αλεβίζου, ενός παίκτη με τεράστια εμπειρία και ποιότητα, με τρανή απόδειξη το πέρασμά του από ομάδες υψηλού επιπέδου όπως Καλαμάτα, Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλωνας Καλαμαριάς, Μεσσηνιακός, Αγιος Δημήτριος και Πάμισος. Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν”.

Με την απόκτηση του Αλεβίζου ο Αγρας προσθέτει εμπειρία και ποιότητα, με έναν παίκτη που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στα χαφ.

Αυτή ήταν η πρώτη μεταγραφή της ομάδας των Γαργαλιάνων που θα προχωρήσει σε δύο τουλάχιστον μεταγραφές με παίκτης... πρώτης γραμμής.

Η βάση πάντως της ομάδας θα αποτελείται από ντόπιους παίκτες, μιας και αυτή είναι η φιλοσοφία της νέας διοίκησης.

Να θυμίσουμε πως προπονητής τόσο στον Τέλλο Αγρα όσο και στην Α.Ε. Γαργαλιάνων θα είναι ο Κώστας Στυλιανόπουλος, με τις δύο ομάδες να λειτουργούν από κοινού.