Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 19:49

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Συνεχίζει στην προεδρία ο Μιχάλης Αυγουλέας

Γράφτηκε από τον

 

Με τον Μιχάλη Αυγουλέα στον προεδρικό θώκο θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Απόλλωνας Πεταλιδίου.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας, που πέρασε πλέον στη διοίκηση, θα κλείσει τη νέα σεζόν 7 χρόνια (είναι στη θέση του προέδρου από το 2012), στην προεδρία της ομάδας. Αν προστεθούν και δύο ακόμη, που ήταν σε αυτή τη θέση, από το 2006 έως το 2008, που ο Απόλλων αγωνίστηκε στη Δ’ εθνική, γίνεται ο μακροβιότερος πρόεδρος της ομάδας.

Η συγκρότηση της νέας διοίκησης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στο κτήριο του ΚΕΠ Πεταλιδίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ομάδας. Στο συμβούλιο που προέκυψε, με εξαίρεση τον Χρήστο Ρισβάνη, που θεωρείται νέο πρόσωπο (είχε διατελέσει και πάλι παράγοντας της ομάδας στο παρελθόν), όλα τα υπόλοιπα μέλη ήταν και στο προηγούμενο διοικητικό σχήμα.

Η νέα διοίκηση είναι Μιχάλης Αυγουλέας πρόεδρος, Σταύρος Γιαννόπουλος α’ αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Παναγόπουλος β’ αντιπρόεδρος, Χρήστος Ρισβάνης γ’ αντιπρόεδρος, Δημήτρης Καλύβας γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος ταμίας, Αλέξανδρος Διονυσόπουλος γενικός αρχηγός, Γιάννης Τερτίπης υπεύθυνος παιδικών τμημάτων, Χριστίνα Τσισκάκη υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.

Η Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελείται από τον πρόεδρο Νίκο Ζώντο και τα μέλη Φωτεινή Πετροπούλου, Αντριάνα Χρονοπούλου.

Αμέσως μετά τη συγκρότηση σε σώμα, τα μέλη της νέας διοίκησης πραγματοποίησαν το πρώτο συμβούλιο, όπου μίλησαν για το σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, ρίχνοντας το βάρος στην πρόσληψη προπονητή ώστε σε συνεργασία μαζί του να προχωρήσουν άμεσα στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού εκεί όπου το πιο σημαντικό είναι η απόκτηση τερματοφύλακα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ