Τετάρτη, 11 Ιούλιος 2018 13:01

Το μεγάλο deal Ανιέλι – Ρονάλντο στην Costa Navarino!

Γράφτηκε από τον
Το μεγάλο deal Ανιέλι – Ρονάλντο  στην Costa Navarino!

 

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος βρέθηκε χθες ο νομός μας και η Costa Navarino, καθώς η καθοριστική συνάντηση για τον πιο πολυσυζητημένο ποδοσφαιρικό... γάμο του φετινού καλοκαιριού έγινε επί Μεσσηνιακού εδάφους!

Χθες το πρωί ο επιχειρηματίας Αντρέα Ανιέλι, εκ των ιδιοκτητών της Γιουβέντους και της Fiat έφτασε με ιδιωτική πτήση από την Πίζα στην Καλαμάτα για να κλείσει το θέμα της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη "Βασίλισσα" της Μαδρίτης στη "Μεγάλη Κυρία" του Τορίνο.

Το αεροσκάφος που μετέφερε τον κ. Ανιέλι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και ο επιχειρηματίας στην συνέχεια με ελικόπτερο κατευθύνθηκε στην Costa Navarino για να συναντηθεί με τον Πορτογάλο ποδοσφαιρικό αστέρα. Φυσικά η είδηση άμεσα έκανε το γύρο του κόσμου.

Η συνάντηση φαίνεται έφερε το μεγάλο deal, καθώς το απόγευμα ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Ρονάλντο από την Ρεάλ στην Γιουβέντους για 4 χρόνια.

Το κόστος της μεταγραφής έφτασε τα 105 εκατομμύρια ευρώ με τον Πορτογάλο άσο να αμείβεται με 30 εκ το χρόνο. 

Μετά την συμφωνία ο Ρονάλντο το γιόρτασε πίνοντας σαμπάνια περιστοιχισμένος από τον πρόεδρο της "Μεγάλης Κυρίας" Andrea Agnelli και τον μάνατζερ Jorge Mendes, καθώς και άλλα άτομα που συνέβαλαν στο να κλείσει το μεγάλο deal και ποζάρει περιχαρής για τον νέο σταθμό της καριέρας του.