Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 10:31

Σήμερα Σάββατο ο Χριστουγεννιάτικος χορός του Τέλλου Αγρα

Γράφτηκε από τον

Την ιδανικότερη στιγμή διοργανώνει τον Χριστουγεννιάτικο χορό του ο Τέλλος Αγρας μιας και μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχει βρεθεί στην έκτη θέση της βαθμολογίας…

Η εκδήλωση λοιπόν του Τέλλου Αγρα και της Α.Ε. Γαργαλιάνων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο στις 9.30 το βράδυ στο κέντρο "Φάρος" στη Μαραθόπολη.
Η γιορτή περιλαμβάνει ζωντανή μουσική με φαγητό και πλούσια δώρα (υπάρχουν 70 δωροθέτες), και οι προσκλήσεις που κοστίζουν 20 ευρώ έχουν αρκετά μεγάλη ζήτηση.
Το κλίμα στις τάξεις του Αγρα είναι εξαιρετικό μετά τις τελευταίες επιτυχίες και όλοι θέλουν να διασκεδάσουν σήμερα μαζί με τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.
Στα αγωνιστικά σήμερα το μεσημέρι θα δοθεί φιλικό με τον Παπαφλέσσα Χώρας στο γήπεδο Γαργαλιάνων και ύστερα όλοι οι παίκτες θα πάνε στη γιορτή του συλλόγου.
Τέλος, στο μεταγραφικό μέτωπο εξετάζονται διάφοροι στόχοι όμως η διοίκηση του Βασίλη Αγγελόπουλου και ο προπονητής Γιώργος Μηλίτσης έχουν εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό και θα προχωρήσουν σε μεταγραφή μόνο αν βρεθεί κάτι πολύ καλό και σε… καλή τιμή.