Σάββατο, 28 Δεκέμβριος 2013 12:35

Επιτυχημένη η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Αίαντα και της Βέργας

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Αίαντα και της Βέργας που φιλοξενήθηκε στο κέντρο "Τριλογία" στην παραλία Καλαμάτας.


Ηταν μία πολύ "ζεστή" εκδήλωση σε μία κατάμεστη αίθουσα, από αθλητές και γονείς των δύο ομάδων, ενώ το "παρών" έδωσαν παράγοντες άλλων σωματείων, διαιτητές και προπονητές.
Αξίζει να σημειωθεί πως παραβρέθηκε ο πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας" Γιώργος Ράλλης με σύσσωμη σχεδόν τη διοίκηση, αλλά και ο προπονητής Μίλτος Γκόφας, όπως και ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος.
Σε ρόλο οικοδεσπότη ήταν ο προπονητής Γιάννης Σακελλαρόπουλος και ο πρόεδρος του Αίαντα Αλέκος Θεοδωρακόπουλος που ευχαρίστησαν τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση.
Το σημαντικότερο σημείο της όμορφης βραδιάς ήταν οι βραβεύσεις που έγιναν…
Ο Γιώργος Ράλλης έδωσε βραβείο στον Παναγιώτη Πουλουπάτη για την άνοδο της Βέργας από τη Γ' στη Β' τοπική.
Ο Βασίλης Γεωργόπουλος βράβευσε την παιδική ομάδα του Αίαντα μέσω του Δημήτρη Τσιγάρου και ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Μιχαλόπουλος την προπαιδική ομάδα μέσω του Κώστα Πανταζή.
Και οι δύο αυτές ομάδες κατέκτησαν πέρυσι τα πρωταθλήματα στους ομίλους τους.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Βέργας Νίκος Νικολόπουλος που πρόσφατα κλήθηκε στην εθνική παίδων τιμήθηκε από τον προπονητή Μίλτο Γκόφα, ενώ ο Βαγγέλης Κολοκάθης τιμήθηκε για το ήθος του και την χρόνια προσφορά του στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο από τον πρώην διεθνή διαιτητή Πέτρο Κωνσταντινέα.
Ξεχωριστό ήταν το τιμητικό βραβείο από τον προπονητή Τάσο Χατζηαγγελή στον 15χρονο ποδοσφαιριστή της Βέργας Στέφανο Ξένιο γιατί παράλληλα με το ποδόσφαιρο είναι και άριστος μαθητής.