Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018 17:38

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ανανεώθηκε η συνεργασία με δέκα ποδοσφαιριστές

Γράφτηκε από τον

 

Την προσπάθεια στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας συνεχίζει η διοίκηση της Αναγέννησης Παραλίας.

Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α1 τοπική, στόχος της διοίκησης είναι να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, από τη στιγμή μάλιστα, που η “Μπάρτσα”, επιστρέφει την προσεχή αγωνιστική περίοδο στη φυσική της έδρα το δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων).

Ετσι μετά από συνεχείς επαφές της διοίκησης και του προπονητή Τάσου Χαρίτου, χθες ολοκληρώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με 10 ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Γιάννη Μάλαμα, Στάθη Μαθιόπουλο, Παναγιώτη Χαρίτο, Σταύρο Χαρίτο, Δημήτρη Σκαφιδά, Μάκη Σωτηράκο, Ηλία Μπουζαλά, Γιάννη Νικολακόπουλο, Φώτη Νταντή και Κώστα Ξυδέα.

Σε αυτούς θα προστεθούν και δύο νέα πρόσωπα, που αποτελούν και τις πρώτες μεταγραφές της ομάδας. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Νίκο Κακαλέτρη και τον αμυντικό Τζανέτο Παπαδέα.

Ξεκίνησε η ακαδημία

Τη Δευτέρα ξεκίνησε τη λειτουργία της και η ακαδημία της ομάδας, όπου την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών παικτών θα έχει ο έμπειρος προπονητής Γιώργος Μηλίτσης (φωτό).

Λόγω της θερινής περιόδου, το πρόγραμμα θα είναι ελαστικό με χαλαρές προπονήσεις, που θα περιλαμβάνουν παιχνίδια. Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και η ώρα έναρξης είναι στις 7 το απόγευμα.