Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2018 13:57

Προσφυγή του Αστέρα κατά του Παναθηναϊκού για Κουρμπέλη!

Γράφτηκε από τον

Προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού για οφειλόμενα ύψους 400.000 ευρώ από την μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη κατέθεσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Ένα ακόμα πρόβλημα στα ουκ ολίγα υπάρχοντα έρχεται να προστεθεί για τον Παναθηναϊκό. Ο Αστέρας Τρίπολης κατέθεσε προσφυγή κατά του τριφυλλιού για οφειλόμενα ύψους 400.000 ευρώ από την μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στο τριφύλλι. Για την μετακίνηση είχε συμφωνηθεί να καταβληθεί το ποσό των 700.000 ευρώ. Παρ’ όλα αυτά από την πλευρά των πράσινων για την ώρα έχουν πληρωθεί μόλις οι 300.000 ευρώ και έτσι οι Αρκάδες αποφάσισαν να προχωρήσουν την υπόθεση δικαστικά.

Από την πλευρά του Αστέρα έγιναν ουκ ολίγες προσπάθειες για να βρεθεί λύση με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, ουδέποτε τηρήθηκαν τα όσα συμφωνήθηκαν και έτσι αποφάσισαν να καταθέσουν προσφυγή. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι άνθρωποι των Αρκάδων έκαναν αρκετή υπομονή ωστόσο κάποια στιγμή αυτή εξαντλήθηκε βλέποντας τις συνεχόμενες διαβεβαιώσεις από πλευράς Παναθηναϊκού να μην «μεταφράζονται» σε πράξεις.

Πλέον, θεωρείται δεδομένο πως από την πλευρά του Παναθηναϊκού θα επιδιώξουν να βρουν λύση με την ομάδα της Τρίπολης εξωδικαστικά καθώς αν δεν τα καταφέρουν είναι βέβαιο πως ο Αστέρας θα κερδίσει την υπόθεση. Βεβαίως, υπενθυμίζεται πως τα ανοιχτά μέτωπα για τον Παναθηναϊκό είναι ουκ ολίγα καθώς εκκρεμεί η υπόθεση του Λαουτάρο Ρινάλντι, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάθεση προσφυγής και ο Πορτογάλος πρώην χαφ των πράσινων, Νούνο Ρέις.
Πηγή: sdna.gr