Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2018 17:12

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανταγωνιστική ομάδα και αξιοποίηση των νεαρών

Γράφτηκε από τον

Να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα τη προσεχή αγωνιστική περίοδο είναι ο στόχος των ανθρώπων του Πανθουριακού.

Αυτό προέκυψε μεταξύ άλλων μετά τη συζήτηση που είχαν ο πρόεδρος της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος με τον προπονητή Παναγιώτη Δρούγα, στη συνάντηση που είχαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Η στελέχωση της ομάδας έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα με τους περισσότερους παίκτες να έχουν προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας τους. Απομένει να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και με τα υπόλοιπα παιδιά και από εκεί και πέρα, αν χρειαστεί θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες μέσα από το μεταγραφικό παζάρι. Οπως φαίνεται η ομάδα θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό και σε αυτό θα προστεθούν όσοι παίκτες αποκτηθούν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής σεζόν, καθώς και σε 6 με 7 νεαρούς από την ακαδημία της Καλαμάτας, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο παιδικό τμήμα και λόγω ηλικίας δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν τη νέα περίοδο.

Εκτός από το ότι ο προπονητής Παναγιώτης Δρούγας θα πρέπει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας, θα πρέπει να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα παραπάνω 6-7 παιδιά που θα έρθουν από την ακαδημία της Καλαμάτας, να μπορέσουν να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες για την περαιτέρω εξέλιξη τους.

Η έδρα της ομάδας για προπονήσεις, φιλικά και επίσημα παιχνίδια, τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, θα είναι το δημοτικό γήπεδο της Σπερχογείας “Πέτρος Γεωργανάς”. Η πρώτη συγκέντρωση, που θα αποτελέσει και την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για την Τρίτη 31 Ιουλίου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ