Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2018 18:54

Με τον ίδιο κορμό ο Πανιώνιος Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Με τον ίδιο κορμό ο Πανιώνιος Καλαμάτας

 

Με το ίδιο έμψυχο δυναμικό σε μεγάλο βαθμό θα πορευτεί ο Πανιώνιος την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Το τελευταίο διάστημα οι παράγοντες της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Γκέγκα, έχουν ολοκληρώσει τις επαφές με όλα τα παιδιά που ήταν τη χρονιά που πέρασε στην ομάδα και από τις συζητήσεις που είχαν διαπιστώθηκε ομοφωνία και όλοι επιθυμούν να αγωνιστούν και τη νέα χρονιά στους “κυανέρυθρους”.

Στο κομμάτι της ενίσχυσης για την ώρα έχει αποκτηθεί ο έμπειρος τερματοφύλακας Γιώργος Νιάρχος και επέστρεψε μετά το δανεισμό του στη Σπερχογεία, ο μέσος Μιχάλης Κώστας. Σίγουρα έχει αποφασιστεί να ενισχυθεί η ομάδα και με άλλους παίκτες, τουλάχιστον τέσσερις, δύο αμυντικούς (στόπερ, μπακ) και απόν έναν στη μεσαία γραμμή και την επίθεση. Ηδη με τους υπό απόκτηση παίκτες έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές και απομένει η τελική συνάντηση ώστε να προχωρήσουν σε συμφωνία.

Μόνο δύο παίκτες έχουν αποχωρήσει από τον Πανιώνιο, ο υψηλόσωμος αμυντικός Πέτρος Λιανός που αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στη διαιτησία, καθώς αποφοίτησε από τη τελευταία σχολή του τοπικού συνδέσμου και ο επιθετικός Γιάννης Κούτρης.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία, ο κ. Γκέγκας δεν έχει καταλήξει σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Το σίγουρο είναι ότι υπολογίζει στο διάστημα 20 με 25 Αυγούστου. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.