Σάββατο, 14 Ιούλιος 2018 11:06

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Απαίτηση συναίνεσης για την επεξεργασία δεδομένων των παικτών

Γράφτηκε από τον

 

Υποχρεωτική είναι η προσκόμιση από τους ποδοσφαιριστές των εντύπων σχετικά με την συναίνεση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων στην ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΜ, οι παίκτες δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις.

Η προθεσμία για την προσκόμιση των εντύπων είναι μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΜ αναφέρει: “Ενημερώνουμε τα σωματεία ότι με έγγραφο της ΕΠΟ, η διαδικασία προσκόμισης των εντύπων σχετικά με την συναίνεση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων στην ΕΠΣ Μεσσηνίας θα λάβει παράταση έως την Παρασκευή 28/09/2018.

Σας υπενθυμίζουμε ότι όποιος ποδοσφαιριστής δεν αποδεχτεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων (αποκλειστικά για τους λόγους που αναγράφονται στην πράξη συναίνεσης) από τις Ε.Π.Σ και την Ε.Π.Ο., δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις που έχει δικαίωμα να αγωνίζεται στην ομάδα του.

Στην περίπτωση που τα σωματεία δεν θα δύνανται να προσκομίσουν συμπληρωμένα έντυπα για όλους τους εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές τους, δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις θα έχουν μόνο όσοι ποδοσφαιριστές αποδεχτούν την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων από τις Ε.Π.Σ και την Ε.Π.Ο. (π.χ. αν ένα σωματείο έχει 150 εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές και προσκομίσει έντυπα για τους 100, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι 100 ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν το έντυπο.)

Οι ποδοσφαιριστές χρειάζεται να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν μια μόνο φορά το έντυπο και όχι σε κάθε μεταβολή που θα ακολουθεί μεταγενέστερα.

Το έντυπο υποχρεωτικα θα συνοδεύει κάθε νέα αίτηση μεταβολών 2018-2019 για τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να πραγματοποιήσουν μεταβολές και θα φέρει το γνήσιο της υπογραφής.

Τα έντυπα συναίνεσης των ανήλικων ποδοσφαιριστών θα πρέπει να υπογράφονται από τον κηδεμόνα και να φέρουν το γνήσιο υπογραφής του.

Η Ε.Π.Σ. μετά την προσκόμιση των εντύπων από τα σωματεία οφείλει να δημιουργήσει καταστάσεις με τους εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές του κάθε σωματείου , που αποδέχτηκαν την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων από τις Ε.Π.Σ και την Ε.Π.Ο και να τις παραδώσει θεωρημένες στα σωματεία.

Τα σωματεία υποχρεούνται να προσκομίζουν τις άνω καταστάσεις μαζί με τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας στον διαιτητή πριν από κάθε αγώνα. Η ως άνω διαδικασία αφορά αποκλειστικά ποδοσφαιριστές ερασιτεχνικών σωματείων”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ