Σάββατο, 14 Ιούλιος 2018 17:08

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξεκίνησαν ανανεώσεις και μεταγραφές

Γράφτηκε από τον

 

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της διοίκησης του Ηρακλή Καλαμάτας για τη προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Από τις πρώτες κινήσεις της διοίκησης ήταν η ανανέωση της συνεργασία με τον προπονητή Αρη Γαλανόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο των “κυανόλευκων” για τρίτη σερί χρονιά.

Ο νεαρός προπονητής έχει ήδη αρχίσει να κτίζει την ομάδα, που θέλει να έχει τη νέα χρονιά. Από τις πρώτες κινήσεις ήταν η ανανέωση με τους ποδοσφαιριστές Σωτήρη Κουκούτση, Βασίλη Κωνσταντόπουλο και Γιάννη Κατσαρό, ενώ επιθυμία του, καθώς και της διοίκησης είναι να παραμείνουν όλοι οι παίκτες από την υπάρχον έμψυχο υλικό. Ετσι μέσα στο επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν οι συζητήσεις για να κλείσει το θέμα.

Στα μεταγραφικά, δεν αναμένεται να αποκτηθούν πολλοί παίκτες, αφού στόχος είναι να ενισχυθεί η ομάδα σε θέσεις που έχεις πρόβλημα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα γίνουν 4 μεταγραφές, με παίκτες που θα έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Ηδη έχουν αποκτηθεί οι δύο από αυτούς, ο τερματοφύλακα Βασίλης Μητσέας και ο αμυντικός Γιώργος Σκαρπαλέζος που έπαιζαν στον Αστέρα Μικρομάνης.

Σε ότι αφορά την ενίσχυση, ο προπονητής κ. Γαλανόπουλος μιλώντας στο “Notosport” ανέφερε: “Εχουμε αποκτήσει δύο παίκτες και θα γίνουν άλλες δύο προσθήκες ώστε να δυναμώσει το ρόστερ σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα και οι οποίοι θα μπουν άμεσα στο πνεύμα και τη φιλοσοφία της. Αυτό γιατί τη χρονιά που μας πέρασε και ειδικά στο β’ γύρο, έγινε πολύ καλή προσπάθεια απ’ όλους με την ομάδα να πλησιάζει μια ανάσα από την άνοδο μέσα από την μία ομάδα. Αυτή την εικόνα θέλουμε να κρατήσουμε και σκοπός μας είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν να βοηθήσουν να συνεχίσουν στον ίδιο ή να πάμε ακόμα καλύτερα”.

Οπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και τη νέα σεζόν, στην πρώτη ομάδα θα προωθηθούν κάποιοι νεαροί παίκτες από το παιδικό τμήμα, οι οποίοι θα ακολουθήσουν την προετοιμασία και μετά θα συνεχίσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σχετικά με τους νεαρούς ο κ. Γαλανόπουλος μας είπε: “Ενας από τους στόχους του Ηρακλή είναι σταδιακά στην ανδρική ομάδα να προωθούνται παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός και η λειτουργία της ακαδημία και των τμημάτων υποδομής”.

Η πρώτη συγκέντρωση και έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για την Τετάρτη 8 Αυγούστου Τετάρτη στο δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης”.