Σάββατο, 14 Ιούλιος 2018 15:20

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Με τον ίδιο κορμό και στην Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Με τον ίδιο κορμό και στην Α1 τοπική

 

Το κτίσιμο της ομάδας που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής έχει ξεκινήσει η διοίκηση του Καλού Νερού.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην 35χρονη ιστορία της Τριφυλιακής ομάδας, που θα αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία από τη Β’ τοπική. Εκεί όπου στόχος είναι να πραγματοποιήσει καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Για να μπορέσει να σταθεί στην κατηγορία, αλλά και να κάνει την πορεία που επιθυμεί, η διοίκηση έχει αρχίσει το σχεδιασμό της αμέσως μετά την συγκρότηση της σε σώμα πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Η πρώτη κίνηση ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Διονυσόπουλο, ο οποίος θα παραμείνει για 3η σεζόν στο πάγκο. Μαζί του εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει η προσπάθεια για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού όπου στόχος είναι να παραμείνουν όλοι οι παίκτες από το υπάρχον υλικό και να γίνουν κάποιες προσθήκες με παίκτες που θα αποκτηθούν για να βοηθήσουν την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Ηδη οι περισσότεροι παίκτες έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, έχουν προχωρήσει οι επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές επιθετικό, μέσο και αμυντικό, με τους δύο από αυτούς να είναι σε καλό δρόμο για να προχωρήσουν σε συμφωνία συνεργασίας. Συγκεκριμένα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του επιθετικού, ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα γειτονικού νομού, όπου και βγήκε πρώτος σκόρερ την προηγούμενη σεζόν και του μέσου, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Από τους παίκτες που δεν θα μπορέσουν να δώσουν το “παρών” σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τη νέα περίοδο δεν θα είναι ο Αντώνης Κορακοβούνης. Ο ποδοσφαιριστής, που είναι γιατρός διορίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας και δεν θα μπορεί να είναι συνέχεια στην ομάδα.

Δύο νέα πρόσωπα στο Δ.Σ.

Δύο νέα πρόσωπα βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο που εξελέγη από τις πρόσφατες εκλογές. Πρόκειται για την Ελένη Γκόγκα και τον Παναγιώτη Κακούτη, πρόεδρο και μέλος αντίστοιχα του νέου συμβουλίου.

Αναλυτικά η 9μελής διοίκηση αποτελείται από τους Ελένη Γκόγκα πρόεδρο, Παναγιώτη Γκόγκα αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Μιχαλόπουλο γενικό γραμματέα, Στεφανία Ξαγοραράκη ταμία, Γιάννη Γαλάνη γενικό αρχηγό, Νίκο Αλεξόπουλο έφορο υλικού, Παναγιώτη Κακούτη, Θεόδωρο Μπούσουλα, Γιάννη Δρεκόλια μέλη.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, η διοίκηση έχει προχωρήσει σε κινήσεις για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Η πρώτη αφορά τη λαχειοφόρο αγορά με δώρο ένα μηχανάκι με τους λαχνούς να κυκλοφορούν την επόμενη εβδομάδα. Η δεύτερη είναι το καθιερωμένο πανηγύρι που διοργανώνει η ομάδα στις 5 Αυγούστου στην πλατεία του Καλού Νερού.