Σάββατο, 14 Ιούλιος 2018 16:13

Με υψηλούς στόχους τη νέα σεζόν ο Χανδριναΐκός

Γράφτηκε από τον

 

Με την ίδια φιλοσοφία που ακολούθησε την περασμένη σεζόν, θέλει να πορευτεί ο Χανδριναϊκός και την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Η ομάδα θα στηριχθεί στον βασικό κορμό της χρονιάς που έφυγε και σε αυτούς θα προστεθούν οι παίκτες που θα αποκτηθούν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς και σε όσους νεαρούς προωθηθούν από το παιδικό τμήμα.

Αυτό επισημαίνει με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Χανδριναϊκού, η οποία αναφέρει: “Κρατώντας την ίδια λογική με πέρυσι αλλά με υψηλότερους στόχους σχεδιάζεται ο Χανδριναϊκός για την φετινή σεζόν. Η ομάδα θα αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι καλούνται να αποδώσουν ελκυστικό ποδόσφαιρο και να καταφέρουν να φτάσουν τουλάχιστον στην πρώτη πεντάδα και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο μπορέσουμε. Με μαέστρο τον προπονητή μας Πέτρο Χιώτη, θεωρούμε τον στόχο αυτό απολύτως εφικτό. Το καλό κλίμα και η επιτυχημένη περσινή πορεία έκανε τους διοικούντες του συλλόγου να επιθυμούν να κρατήσουν το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ και να το ενισχύσουν με αξιόλογους ποδοσφαιριστές, ώστε να πετύχουν το στόχο τους”.

Σε ότι αφορά το κτίσιμο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, από το υπάρχον υλικό έχουν ανανεώσει οι Θανάσης Κοντός, Νίκος Καραμπάτσος, Ορέστης Σαχινάι (επιθετικοί), Χρήστος Ράτσεβ, Δημήτρης Μπουντάς, Ηλίας Δαρσακλής, Δημήτρης Μηλιώνης (μέσοι), Κώστας Καρλής, Φώτης Κοντός (αμυντικοί). Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Σε ότι αφορά την ενίσχυση, ήδη έχει γίνει η πρώτη μεταγραφή και αφορά τον επιθετικό Βασίλη Γιάνναρη, ο οποίος μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στην ομάδα του Χανδρινού. Από εκεί και πέρα η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Πέτρο Χιώτη, που θα βρίσκεται στον πάγκο για δεύτερη σερί χρονιά, έχουν προχωρήσει τις επαφές για την απόκτηση 4 παικτών, που θα ενισχύσουν την ομάδα και με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν και αυτοί ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της. Αμεσος στόχος είναι η απόκτηση τερματοφύλακα και αμυντικού (στόπερ) και θα ακολουθήσουν ένας αμυντικός μέσος και ένας ακραίος αμυντικός. Σε ότι αφορά τον αμυντικό μέσο, με τον οποίο η διοίκηση βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας συνεργασίας, πρόκειται για παίκτη που αγωνιζόταν σε ομάδα Α’ τοπικής στη Λάρισα.

Θα γίνει προσπάθεια ώστε όλες οι κινήσεις ενίσχυσης να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι να ξεκινήσει η ομάδα την προετοιμασία της για τη νέα περίοδο.

Οπως προαναφέραμε το έμψυχο δυναμικό θα στελεχώσουν και 4 νεαροί παίκτες που θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Θα συμμετάσχουν κανονικά στην προετοιμασία και στις προπονήσεις με την ανδρική ομάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν σε κάποιο παιχνίδι.

Μέχρι στιγμής τρεις παίκτες δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα, οι Γιώργος Καρούμπας και Βαγγέλης Ζούζουλας, με τους οποίους ολοκληρώθηκε η συνεργασία και ο Πέτρος Νικητόπουλος, ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο και έχει αποφασίσει να προσφέρει στην ομάδα από άλλο πόστο. Από εκεί και πέρα οι Παναγιώτης Καλδής και Γιάννης Κατσιγιάννης για επαγγελματικούς λόγους δεν θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τη νέα σεζόν.

Χιώτης: "Ηταν δύσκολη η χρονιά"

Ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Χιώτης χαρακτήρισε τη χρονιά που πέρασε δύσκολη, μιας και υπήρχαν προβλήματα στην αρχή και η ομάδα κτίστηκε στη διάρκεια της σεζόν. Η εμπειρία και οι γνώσεις από τη χρονιά που τελείωσε υπάρχουν και πλέον ο κ. Χιώτης είναι σε θέση να έχει πλήρη εικόνα για το πως θα πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα την αγωνιστική περίοδο που έρχεται. Αυτό επισήμανε με δηλώσεις του χθες στο “Notosport”: “Η χρονιά που έφυγε ήταν δύσκολη, αλλά στο τέλος καταφέραμε να φτάσουμε να διεκδικούμε άνοδο και τελικά τερματίσαμε στην 5η θέση. Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε κάτι παραπάνω από την 5η θέση. Γιατί αυτό έδειξε και η πορεία της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα. Είχαμε πολλά προβλήματα στην αρχή και θυμίζω ότι στις 8 Δεκεμβρίου η ομάδα βρισκόταν στην προτελευταία θέση. Στη διάρκεια της χρονιάς κτιζόταν η ομάδα και καταφέραμε δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος να διεκδικούμε την άνοδο στην Α’ τοπική μέσω της 3ης θέσης”.

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου ορίστηκε η έναρξη της προετοιμασίας, που θα γίνει στο γήπεδο του Σουληναρίου.