Σάββατο, 14 Ιούλιος 2018 17:29

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τρίτη μεταγραφή ο Δημήτρης Σκιάς

Γράφτηκε από τον

 

Στην τρίτη της μεταγραφή προχώρησε χθες η Ομόνοια, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό της τον υψηλόσωμο Δημήτρη Σκιά.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Α.Ο. Φαραί και έρχεται να προστεθεί στους Παναγιώτη Παπαδέα που επέστρεψε μετά από έναν χρόνο (ήταν στον Α.Ο. Φυτειάς) και Δημήτρη Μπαλαούρα (έπαιζε στη Σπερχογεία), που αποκτήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Η ενίσχυση της Καλαματιανής ομάδας θα συνεχιστεί μιας και απόφαση της διοίκησης και του προπονητή είναι η ομάδα να γίνει πιο καλή και δυνατή ώστε να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο την προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν. Για το λόγο αυτό έχουν προχωρήσει οι επαφές και με άλλους τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές και σύντομα αναμένεται να επέλθει η συμφωνία μαζί τους.

Σήμερα διασκεδάζουν

Στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας” θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο πανηγύρι του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου “Προφήτης Ηλίας”, στο οποίο είναι χορηγός η Ομόνοια.

Τη γλέντι περιλαμβάνει κρητικό αντάμωμα, με τον Γιώργο Σαμπαριώτη να είναι στη λύρα και τον Αλέκο Λυκοτραφίτη στο τραγούδι. Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να συμβάλουν στη διασκέδαση όλων των παρευρισκόμενων, καθώς θα σερβίρονται γουρνόπουλο ψητό, σουβλάκια και παγωμένη μπύρα.

Είναι μια καλή ευκαιρία για όλους στην ομάδα, διοίκηση, προπονητικό τιμ, παίκτες να διασκεδάσουν λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία για την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.