Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018 18:38

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ξανά στα ασπρόμαυρα ο Γιάννης Τσόπελας

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ξανά στα ασπρόμαυρα ο Γιάννης Τσόπελας

 

Σιγά σιγά χτίζεται η νέα “Μαύρη Θύελλα” και σήμερα μπήκε ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της σεζόν 2018-19...

Συγκεκριμένα η ομάδα της Καλαμάτας απέκτησε τον Γιάννη Τσόπελα, έναν Μεσσήνιο ποδοσφαιριστή σε ιδανική ηλικία (27 χρονών) που μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από μια θέσεις στην άμυνα.

Ο Τσόπελας επιστρέφει στην “Μαύρη Θύελλα” μετά από δύο χρόνια, έχοντας πολύτιμες παραστάσεις από ομάδες εθνικών κατηγοριών.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας αναφέρει:

“Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την συμφωνία με τον αμυντικό Γιάννη Τσόπελα, ο οποίος θα φορέσει την μελανόλευκη φανέλα για 3η φορά στην καριέρα του. Ο Γιάννης Τσόπελας γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1991 στην Καλαμάτα και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον τοπικό Αίαντα. Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και το 2010 φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της Μαύρης Θύελλας. Την σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στην Ζάκυνθο ενώ το ξεκίνημα της επόμενης περιόδου τον βρήκε στην Λαμία. Στην Καλαμάτα βρέθηκε εκ νέου στο δεύτερο γύρο της σεζόν 2015-16 ενώ ακολούθησε μια “γεμάτη” χρονιά στην Football League με την Αναγέννηση Καρδίτσας (2016-17). Πέρυσι αγωνίστηκε σε Ρόδο και Πανθηραϊκό”.

Ο Γιάννης Τσόπελας, με δήλωσή του στο επίσημο site της Καλαμάτας, ανέφερε: “Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον κ. Γιάννη Χριστόπουλο και την διοίκηση κατάλαβα ότι φέτος στην ομάδα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και οι συνθήκες που διαμορφώνονται είναι αυτές που θα οδηγήσουν την ομάδα στις επιτυχίες. Χαίρομαι διπλά λοιπόν που επιστρέφω στην Καλαμάτα και θα αποτελέσω και εγώ μέρος αυτής της προσπάθειας.

Όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε την ομάδα μας εκεί που ονειρευόμαστε”.

Αυτή ήταν η τέταρτη μεταγραφή της ασπρόμαυρης ομάδας, μιας και είχαν προηγηθεί οι Κόκκαλης, Μίνγκας και Μπίζος.