Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018 19:07

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ξαφνικό διαζύγιο με Δημάκη!

Γράφτηκε από τον

 

Παρελθόν από την Ομόνοια αποτελεί από σήμερα το απόγευμα ο Σωτήρης Δημάκης, όπως επισήμανε ο ίδιος με ανάρτηση του, στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο κ. Δημάκης είχε αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια και πριν από λίγο καιρό είχε δώσει τα χέρια με τους παράγοντες της Ομόνοιας για τη συνέχιση της συνεργασίας του και την προσεχή αγωνιστική χρονιά.

Ομως ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας του πατέρα του, ήταν η αιτία για να οδηγηθούν οι δύο πλευρές στο διαζύγιο.

Η ανάρτηση του για το θέμα που έφερε το διαζύγιο είναι η ακόλουθη: “Μετά από δύο υπέροχα χρόνια παρουσίας στην Ομόνοια Καλαμάτας ένα έκτακτο και σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, που έχει να κάνει με την υγεία του πατέρα μου, δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να βρίσκομαι και φέτος στον πάγκο της ομάδας, όπως είχαμε σχεδιάσει από κοινού προπονητής και διοίκηση.

Οφείλω να ευχαριστήσω, για την αμέριστη εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ομάδας Μανωλόπουλο Γιάννη που με έφερε στην οικογένεια της Ομόνοιας όπως και να πω ένα ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της νέας διοίκησης και ειδικά τον Πάντο Τζανετάκο που με εμπιστεύτηκε για να συνεχίσω το έργο που ήδη είχαμε ξεκινήσει από πέρυσι.

Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τους άξιους συνεργάτες μου Παυλάκη Μιχάλη (γυμναστή) -Παπατζίκη Τάκη (προπονητή τερματοφυλάκων) - Μπαρδουνιώτη Γιώργο (φυσιοθεραπευτή) αλλά και τον γυμναστή Μιχάλη Γεωργιόπουλο στον οποίο, αν και δεν προλάβαμε να συνεργαστούμε στο γήπεδο, διέκρινα έναν πολύ καλό και εργατικό άνθρωπο με πολύ όρεξη για δουλειά...

Παράλληλα και όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ αυτό το διάστημα στο οποίο βρέθηκα στον πάγκο της Ομόνοιας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να γνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι της Ομόνοιας ότι θα είμαι πάντα και όποτε με χρειαστούν δίπλα τους, στη διάθεση τους για να προσφέρω σε ότι και αν μου ζητηθεί για το καλό της ομάδας.

Το σωματείο του Α.Ο. Ομόνοια Καλαμάτας με την ιστορία που διαθέτει, οφείλει να αποτελεί μια ανταγωνιστική ομάδα στην Α' κατηγορία της Μεσσηνίας! Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα...”