Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 12:37

ΠΑΜΙΣΟΣ: Σε καλό δρόμο για νέα ισχυρή διοίκηση

Γράφτηκε από τον

Θετικά είναι τα νέα που έρχονται από τη Μεσσήνη σχετικά με το ενδιαφέρον ενός ομίλου εταιριών για να εμπλακούν διοικητικά με τον Πάμισο.

Μάλιστα την Κυριακή η 18μελής επιτροπή των νησιωτών συναντήθηκε με τον επικεφαλή του ομίλου Βασίλη Σιδηρόπουλο, παρουσία του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη και εκφράζεται η αισιοδοξία πως σε λίγες ημέρες ο Πάμισος θα διαθέτει νέα ισχυρή διοίκηση.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Μεσσήνης αναφέρει:

“Την Κυριακή σε παραλιακό κατάστημα της Μεσσήνης πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του διευρυμένου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας του Παμίσου (που προέκυψε στην τελευταία γενική συνέλευση) με τον κ. Βασίλη Σιδηρόπουλο, επικεφαλής ομίλου εταιριών (Financial Corporation Group Ltd) που επιθυμούν την εμπλοκή τους στη διοίκηση της ομάδας.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε θετικό κλίμα, παρουσία του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη. Οι τελικές λεπτομέρειες θα καθοριστούν στο διήμερο που θα ακολουθήσει και το αποτέλεσμα για την οριστική συμφωνία θα ανακοινωθεί στο φίλαθλο κόσμο σε γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο καφέ Ideal στη Μεσσήνη”.

Καταλαβαίνει κανείς πως σήμερα και αύριο θα καθοριστούν πολλά όσον αφορά το μέλλον του Παμίσου, όμως φαίνεται πως το... νερό έχει μπει στ’ αυλάκι και εκτός συνταρακτικού απροόπτου αύριο βράδυ οι “τριφυλλοφόροι” θα έχουν νέα διοίκηση.

Αλλωστε μεγάλα χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν μιας και διανύουμε το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου και θα πρέπει άμεσα η νέα διοίκηση να κλείσει προπονητή, να στελεχώσει το ρόστερ και μέσα στο προσεχές 15νθήμερο να ξεκινήσει προετοιμασία εν όψει του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.