Τρίτη, 17 Ιούλιος 2018 14:14

Ο Διακουμής επιστρέφει στον Τσικλητήρα Πύλου

Γράφτηκε από τον

Η... σημαία του Τσικλητήρα επιστρέφει στη βάση της...

Ο Φώτης Διακουμής μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον Τέλλο Αγρα ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τη αγαπημένη του φανέλα. Ο 33χρονος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους διοικούντες της ομάδας της Πύλου και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Ο Διακουμής είναι παίκτης γέννημα θρέμμα του Τσικλητήρα και έχει κατακτήσει τα... πάντα με την “κυανέρυθρη” φανέλα.

Ηταν μέλος της ομάδας, και μάλιστα αρχηγός, που πριν δύο χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ τοπική Μεσσηνίας και στη συνέχεια την πρώτη θέση στα μπαράζ, παίρνοντας το εισιτήριο για τη Γ’ εθνική κατηγορία.

Επίσης έχει στο παλμαρέ του δύο κατακτήσεις κυπέλλων με τον Τσικλητήρα, ως αρχηγός.

Ενας παίκτης εγνωσμένης αξίας που ξέρει πρόσωπα και πράγματα στην Πύλο, “πονά” τη φανέλα όσο λίγοι και μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα που δημιουργεί ο Γιώργος Αργυρόπουλος.

Κοντά σε συμφωνία και με Δούνια

Επίσης κοντά στην επιστροφή βρίσκεται και ο Θανάσης Δούνιας που το τελευταίο εξάμηνο της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στην Καλλιθέα.

Ο 28χρονος μέσος έχει κι αυτός “γεμάτες” χρονιές στην ομάδα της Πύλου και υπάρχουν προχωρημένες επαφές ώστε να επιστρέψει κι αυτός μετά από ένα χρόνο στον Τσικλητήρα.

Να θυμίσουμε πως ο Τσικλητήρας Πύλου έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής τους Θοδωρή Ντουγέρογλου, Ρεντινέλ Σεφεράσι, Παναγιώτη Τσώνη και Παναγιώτη Καγιανά.